A leszoktatás/leválasztás fáj? Hogyan élted meg ezt a folyamatot? Hogy viselte a kicsi?
Figyelt kérdés
13 hónapos a babám. Még nem szeretném leválasztani, de érdekel mire számíthatok.
Ez jár valamilyen fájdalommal/kellemetlenséggel? Hogy viseltétek? Milyen praktika tette könnyebbé?
Köszönöm, ha válaszol! Bocsi, ha butaságot kérdeztem. :)
tegnap 20:47
1/3 anonim válasza:
Nekem magától választotta el magát,pont 13 hónaposan. Ilyenkor már csak este kellett neki,lefekvés előtt. Ő maga szabályozta be szépen. Nekem már nagyon teher volt addigra a szoptatás,lévén hogy csak anyatejes volt a babám,hét hónapig teljesen,majd mikor elkezdett normál mennyiséget enni a hozzataplalalsnal,úgy szépen lassan egyre kevesebbszer igényelte a szopit.
2/3 anonim válasza:
Fájdalommal amúgy nem járt, a tejem is szépen magától elapadt,nem volt akkor már mellfeszules sem. Nagyon sokáig,egy éves koráig éjjel is legalább kétszer kelt szopizni.
Egyébként miután már nem szopott,éjszaka evett,puret,ilyet. Kb fél év volt,míg leszokott róla,de nagy ritkán még most is felkel éjjel enni,ha nappal nem eszik eleget (fejre állhatok,ha nem akar enni,nem eszik). #1
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!