A leszoktatás/leválasztás fáj? Hogyan élted meg ezt a folyamatot? Hogy viselte a kicsi?
13 hónapos a babám. Még nem szeretném leválasztani, de érdekel mire számíthatok.
Ez jár valamilyen fájdalommal/kellemetlenséggel? Hogy viseltétek? Milyen praktika tette könnyebbé?
Köszönöm, ha válaszol! Bocsi, ha butaságot kérdeztem. :)
Fájdalommal amúgy nem járt, a tejem is szépen magától elapadt,nem volt akkor már mellfeszules sem. Nagyon sokáig,egy éves koráig éjjel is legalább kétszer kelt szopizni.
Egyébként miután már nem szopott,éjszaka evett,puret,ilyet. Kb fél év volt,míg leszokott róla,de nagy ritkán még most is felkel éjjel enni,ha nappal nem eszik eleget (fejre állhatok,ha nem akar enni,nem eszik). #1
Az enyém most 1 éves, benne vagyunk a folyamatban. Van hogy este szív egy párat, van, hogy reggel szívja egy pár percig. Volt már olyan nap is, hogy nem cicizett, de másnap belázasodott és akkor megint nagyon rácuppant.
Fura dolog, hogy az elején szenved vele az ember, hogy legyen teje (Legalábbis én szenvedtem) most a végén meg egy napig nem szopik, van hogy csak kettőt szív, aztán utána mégis van még... (Amikor lecsatlakozott kifolyt egy kicsi még a ciciből, szóval láttam, hogy van)
Amúgy nem fáj ha nem cicizik, az se ha igen, semmi ilyen tünet nincs. Fura ez a folyamat. Szerintem pár nap és befejezzük. Csak olyan nehéz kimondani, hogy ennek a korszaknak vége...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!