Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Gyakran megébred éjjel a baba?

Gyakran megébred éjjel a baba?

Figyelt kérdés

A babám most lett 4 hónapos. Volt egy időszak, amikor éjjel csak egyszer kelt, viszont most már 4 alkalommal szokott ébredni éjjel, hogy egyen.

Gyenge lenne a tejem? Vagy esetleg okozhatja ezt a kávé fogyasztása?

Naponta csak egy bögre kávét szoktam inni, és igyekszem nem erősre csinálni.

Nem zavarna ez a gyakori kelés, hogyha nem lett volna időszaka, amikor szinte átaludta az egész éjszakát.

tegnap 20:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hol jol, hol rosszul alszanak. Ez ilyen sajnos.

Majd lesz jobb is, minden elmulik egyszer.

tegnap 21:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a második 2-4 hónapos kora között 11-12 órákat aludt éjjel ébredés nélkül. 4 hónaposan "elromlott"

Most 3,5 éves és azóta se javult meg... Annyival jobb, hogy többnyire elég neki, ha kinyúl értem és érzi, hogy mellette vagyok és alszik is tovább.

tegnap 21:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az első évben egy dolog állandó….a változás. Egyik hónapban sokszor kel, a következőben átalussza az éjszakát, aztán megint nem. Teljesen normális, fejlődik az idegrendszere, és ez változást okoz az alvásában is.
tegnap 21:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja a tejednek, és a kávé sem befolyásol semmit, hacsak nem egy kancsóval iszol naponta. Egyszer így alszanak, egyszer úgy, sajnos ez van, egyszer majd beáll egy nagyjábóli állandóságra. Melletted alszik vagy külön? Ha utóbbi, esetleg próbáld meg egy időre magad mellé venni, hátha úgy nyugodtabb lesz, illetve tudod félálomban fekve szoptatni, így te sem leszel zombi a kialvatlanságtól.
tegnap 21:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekek folyamatosan változnak , még lesz 1000 féle változás.
tegnap 22:34
 6/6 anonim ***** válasza:

4 hónaposan alapból van egy alvás borulás.

Alvás regresszió, ha rá akarsz keresni.

Emellett ahogy fentebb írták. A gyereknél sose vegyél készpénznek semmit.

Nekem is 4 hós korukig átaludták az éjszakát. Aztán változtak. 8hós koruktól meg mégrosszabb lett :D

ma 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!