Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Rosszat tettem vele? Saját...

Rosszat tettem vele? Saját tapasztalatokat várok! Többi lent.

Figyelt kérdés
Kisfiam 2 hét múlva lesz 2 éves, ma második napja nem kap cicit. Ő elég jól fogadta hogy már nem jó, persze volt egy kis sírás de nyugodtam és jobban alszik. Azért jutottam erre a döntésre mert semmit sem aludtam már. Este kB 2-3 órát aludt egyedül utána ébredt kérte a cicit és csak azon aludt. Se inni nem akart cumisüvegbol se cumit nem fogadott el csak sírt és felébred. KB 2 órát játszott hajnalba mire cicin vissza aludt és utána is csak úgy hogy cicizett. Na ezt már sajnos nem bírtam tovább. Mindig igény szerint szoptattam de ez így sok volt. Enni sem nagyon akart sem inni mert pótolta éjjel. Olyan más lett... Nagyfiú, kipihentebb és nyugodtabb. Nekem rossz mert így már nem baba 🙂 nem cicizik. Gyorsan telik az idő.! Nem okoztam rosszat ezzel neki ugye?

jan. 10. 15:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem csináltál semmi kárt a gyereknek!

Ne szoktasd rá szerintem a cumira, cumisüvegre, örülj neki, hogy nem kell neki.

jan. 11. 00:50
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Remélem csoporttársak lesznek a gyerekeink, mert akkor nem lesz ciki, hogy csak én zokogok az anyáknapi műsoron. :D

Amúgy az a tapasztalatom, hogy nagyon sokan megvannak ám hatódva az ilyen alkalmakon. Nekem az első szülinapok, az első ovis szülői is ilyen, az ovis beszoktazás, mind ilyen volt és biza néha nem bírok a könnyeimmel, hiába próbálom visszatartani, hogy ne bizonytalanítsam el a gyerekeket. :D Az én anyukám is ilyen volt, nem lettem lelki roggyant, szóval feltételezem az én gyerekeim sem lesznek ettől. :)

Sok sok állomás van az életben, amikor rádöbben az ember, hogy mennyire megy az idő.

jan. 11. 08:04
 13/14 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem kedves kérdező, hogy hogyan sikerült leszoktatnod a kisfiad az éjszakai szopiról?

Igaz, hogy az enyém csak 1 éves 2 hónapos, de sokat gondolkodom azon, hogy leszoktatnám az éjjeliről. Sajnos csak azon alszik el, s így éjszaka is van, hogy másfél óránként ébred.

Napközben továbbra is igény szerint szoptatok, ezt még nem is akarom elhagyni, de éjszaka sem ő, sem én nem tudjuk rendesen kipihenni magunkat.

jan. 14. 14:03
 14/14 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm szépen mindenkinek a kedves szavakat.

Kedves utolsó én egyik napról az összes szopit megszuntettem. Egész éjjel azon aludt. Drasztikus módszert választottam. 1 csepp ecetet kentem rá és nem kell neki. Néha még kérné de mondom hogy nem jó és ennyi. Persze sírás van egy kicsi de ma már egyedül aludt el a kiságyba (soha nem akart ott aludni csak velem, ahogy betettem mindig felkelt egyből) Úgy veszem észre hogy neki is jobb lett így. Tudom hiányzik neki egy kicsit de megölelem, simogatom, össze bújunk. Jó döntés volt részemről csak így sokkal önállóbb.

jan. 14. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!