Szombathelyi Markusovszky korház vélemények? Segítenek? Hogy bánnak a kismamákkal? És még annyi ki az az Orsi nővér? Sok rosszat hallottam róla. Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2019. okt. 22. 22:41
1/8 anonim válasza:
Én is ott fogok szülni, olvastam/hallottam Orsi nővérről. Vannak akiknek rossz tapasztalatai vannak, van akit nem is ért negatív élmény. Szerintem nagy túlzás is van a dologban, illetve az sem mindegy, ki hogy áll hozzá az ilyen emberekhez, mint ez a nő.
Engem is érdekel amúgy a kérdés, követném, ha lehet :)
2/8 anonim válasza:
Az megvan, hogy Orsi megkapja a kérdést és feljelenthet? Nem ismerem, de igaza lenne.
3/8 anonim válasza:
Én ugyan nem ismerem, de ha nem bír normálisan viselkedni, akkor ne jelentgessen, hanem váltson szakmát.
Már bocsánat, de kiszolgáltatott, sebezhető kismamák közé nem rakunk gciskedő nővérkét, mert vagy szanaszét kínozza a labilis, hormonfűtött kismamákat, vagy az egyik egyszer elássa a kedvességéért. Ha paraszt, az utóbbit támogatom. Sajnos nekem is van negatív tapasztalat.
4/8 anonim válasza:
Én is ott fogok szülni,első baba lesz,félek azoktól a napoktól.Egyébként ha ugyan arról van szó egyes oldalak részletesen írják,hogy milyen a hölgy.Én azt sem értem ha panasz van rá,hogy lehet még ott ilyen ember?
5/8 anonim válasza:
Feljelentést hozod fel...Vagy nem szültél,vagy nem volt ilyenben részed..Vagy hasonló személyiség lehetsz ha ezzel jössz.Nekem is rossz volt első babánál,senki nem volt segítőkész pedig voltak elegen..Igaz nem itt szültem.
6/8 anonim válasza:
Halihó! Valaki! Ott dolgozik még a szóban forgó nővér??? :(
7/8 anonim válasza:
Nekem barátnőm ott szült tavaly.Annyit mondott rá,hogy katonás.Én is ott szülök.Addig még sok van hátra.De engem is érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!