Valaki szült mostanában a Szent Margit Kórházban? Szívesen meghallgatnám a friss véleményeket, tapasztalokat esetleg jó tanácsokat.
Nekem programozott császárom volt, nem volt fogadott orvosom. Ki írtak hétfő reggel 6-ra, akkor bementünk, előkészítettek, férjemmel ott lehetett végig mellettem, majd műtét, férjem nézhette ablakon, majd ő ment a babával, lemérték fogházra, majd mikor vissza toltak a megörzőbe, jött a férjem, megkaptuk a babát 2 órára, mellre tették, férjem foghatta végig. Utánna ő haza ment,nekem fel kellett állnom,tusolás, öltözés, majd bevittek a császáros szobába. Aki császárral szül, bekerült egy szobában, ott volt első nap, majd mikor tele lett , jött új frissen szült, minket hátrébb költöztettek, mert aa frissek voltak elől megfigyelés miatt. Aki simán szült, az egy szobában volt végig.
Ha kérted segítettek a nővérek. Egész nap veled lehetett a baba. Jó volt a közös szoba, volt legalább társaság. Látogatók ha jöttek, ajtóban megnézhették a babát, majd baba vissza, te pedig kimész a latogatokhoz. Jó ez igy, elsőt a janosban szültem, gáz volt hogy ott szoptatsz, melletted meg 8 fő a szomszéd ágyánál látogatóba. Ki lehet bírni azt a 2-4 napot. Van most egy új büfé lent, ha nem ízlik a kórházi kaja.
Én januárban szülők ott megint, nem fogadtam dokit, nagyon elszálltak az árak, 150-200.000 sajnálok egy szülésre, hol ottnem nyújt többet, ha csak simán betoppanaz szülni fogadott orvos nélkül. Terhes gondozásra is sajnálom havonta azt a 15-20.000, hisz ugyan úgy megvizsgál ha csak a kórházba megyek be hozzá sztk. Rendelésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!