Aggódjak? 5 hónapos unokám egyáltalán nem emeli a fejét, hátracsuklik a két kezénél óvatosan felhúzva is. Annyi rosszat hallani.. A lányomat nem akarom ezzel terhelni,de itt sokan vagytok,kérlek írjatok tapasztalatot.
"Aggódjak?"
Van miért aggódnod, legfőképp azért, mert úgy húzod fel kezeinél fogva, hogy nem támasztod meg a fejét.
Keressenek fel egy Dévény tornászt vagy csecsemő gyógytornászt, valószínűleg laza a nyaki izomzat (hipotón), 5 hónaposan valamennyire kellene tartania a fejét ha emeled.
Forogni forog? Kúszás hogy áll?
3 hónapos korig ki kellene alakulnia a fejtartásnak, nem szabadna már ennyi idősen hátracsuklania. Nagyon fura, hogy ezt nem jegyezték még meg.
De miért nem mered mondani a lányodnak, nem vagytok jó kapcsolatban?
6.! Igen, oldalra forog.
Annyira félek, hogy SMA. Ne a lányomat szidjátok, én vagyok féltős. De mint írtam, nem terhelem vele. Bizom benne, hogy akinek ilyen babája volt, tud írni tapasztalatot. Nem vagyok FB-s babás csoport tagja. Ezért kérdezek itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!