Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt ittatok alkoholt?

Szoptatás alatt ittatok alkoholt?

Figyelt kérdés
Igen, akkor mennyit, ha nem, miért?
jan. 1. 20:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
47%
Szoptatás alatt ne igyál alkoholt!
jan. 1. 20:20
 2/18 anonim ***** válasza:
70%
Egyszer igen, kb 3 deci bort mert esemény volt és jól esett amúgy. De a macera a fejéssel meg a számolgatással hogy hány óra múlva biztonságos, nekem nem érte meg. Annyit nem adott hozzá, mint amennyit elvett. Hagytam inkább az egészet a francba, ittam utána akkor, amikor már nem szoptattam.
jan. 1. 20:21
 3/18 anonim ***** válasza:
75%

Én vállalom, néhány havonta előfordult 1-2 deci bor, nyáron 1-1 pohár cider.

3 éve szoptatok folyamatosan, most már csak elalváshoz kap.

Amíg kizárólagosan anyatejen élt, nem ittam egyáltalán, csak miután már evett szilárdat is, és tudtam, hogy ha iszom egy pohárral, utána órákig nem fogok szoptatni.

jan. 1. 20:45
 4/18 anonim ***** válasza:
59%
1x sem. De én amúgy se iszok sose.
jan. 1. 21:37
 5/18 anonim ***** válasza:
76%

Amíg 100% anyatejesek voltak, addig nem.

De mikor már csak az alváshoz kellett, néha néha lecsúszot 1-2dl bor

jan. 1. 21:43
 6/18 anonim ***** válasza:
83%
Nem, de egyébként sem
jan. 1. 21:53
 7/18 anonim ***** válasza:
50%
Igen, amikor már evett másból is jó mennyiséget, nem csak anyatejbol. Ez esetünkben 4-5 hónaposan jött el (először kapott már valamennyi tápszert, mert amúgy se volt már elég a tejem, majd hamarosan elég sok szilárdat fogyasztott). Innestől néhány hetente 1-2 pohár bort megittam
jan. 1. 22:14
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Sosem iszom, így szoptatás alatt se kezdtem el. Viszont pl. a kókuszgolyóba, gesztenyepürébe ugyanúgy beleraktam a rumot. Kis mennyiség de van aki ezen is parázik.
jan. 1. 22:40
 9/18 anonim ***** válasza:
69%
Amíg sűrűn szoptattam, nem, de most, hogy már (megint) ritkulnak az alkalmak, előfordul. Ha belefér a következő szoptatásig, akkor iszom mondjuk fél deci vöröset. Soha nem ittam sokat és akkor is leginkább csak bort. Az elmúlt 5 évben kb. vagy terhes voltam, vagy szoptattam, úgyhogy azóta aztán tényleg keveset fogyasztok :).
jan. 1. 23:10
 10/18 A kérdező kommentje:

Ne haragudjatok, de nekem tök fura, hogy ennyien iszogattok. Alapból nem ittam, sem terhesség, sem szoptatás alatt. Előtte is csak nagyon ritkán, egy-egy alkalom miatt. Most is nagyon ritkán. Nekem nem hiányzik az alkohol. Nagyon rossz az íze, és lelassít.

Tegnap egy szoptatós anyuka kérdése volt, hogy ihat e forralt bort. Elképedtem a válaszokon.

jan. 1. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!