Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit csináljak, ha nem köp ki?

Mit csináljak, ha nem köp ki?

Figyelt kérdés
15 hónapos, 1,5 órája itt fekszem mellette. Csukva van a szeme, nem mozdul 10 perce, de ha kiveszem a mellem a szájából, keservesen zokogni kezd csukott szemmel, és kelti fel magát egyre jobban. Eddig nem volt ilyen gond, csak délutáni meg esti alváshoz szokott 5-10 percet szopizni, aztán megyek a dolgomra. Mi történt vele estére? Nem tudok úgy aludni, hogy nyammog a mellemen, ha picit is húzni kezdem ki a szájából (akár véletlen), ráharap és rohadtul fáj.
tegnap 21:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
33%
Cumi
tegnap 22:21
 2/11 A kérdező kommentje:
Születése óta nem fogadja el, pedig próbálkoztam már a kórházban is, mert kékfény alatt sírt szegény egyedül. Még mindig nem enged azóta sem. :(
tegnap 22:26
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Néha szokott ilyet csinálni nálunk is. Túl êlem és reggel hull fáradtan kelek.(: én se tudok úgy aludni H a mellem a szájában van.
tegnap 22:44
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
Lehet, hogy le fog betegedni, lehet valami túlstimulálta, lehet a foga jö, lehet sose jössz rá az okára. Mìg nem tudsz se elszabadulni se aluddni, addig telefonozz.
tegnap 22:52
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul, semmi gond. Épp fogzik, vagy növekedési ugrás, vagy szorongás, vagy bármi lehet. Nálam ilyen a leghosszabb az este 8-tól hajnali 3ig tartó szenvedés volt, akkor sikerült letenni. El fog múlni 1-2 nap alatt. Kitartás!
tegnap 22:55
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Az lesz, szerintem sorozatozni fogok. 😅 Jön épp 4 foga szegénynek, de kapott Nurofent lefekvés előtt, az szokott mindig hatni. Azon kívül átlagos vendég és tv mentes napunk volt. Beteg az még lehet, de ma nem láttam rajta semmit.
tegnap 23:00
 7/11 anonim ***** válasza:
49%
És ha valamit magadra térítesz, és úgy van rajtad ? Hallottam már olyat, hogy sok gyereknek segít az alvóka, puha takaró, amit magukhoz szoríthatnak, "harapdálhatnak" csimpaszkodhatnak bele. Ha a cumit nem fogadja el, hátha valami alternatívát ki tudsz találni ilyen esetekre a jövőben. Kitartás! Ahogy írták valamilyen inger kiváltotta ezt belőle. Próbálj ilyenkor azzal kísérletezni, hogy a cumit kívül és cicin kivul van-e esetleg valami más, amíg elfogadna. Ezen kívül még szerintem csak a türelem segit..
tegnap 23:21
 8/11 anonim ***** válasza:
64%
Az enyém a kezdetektől ezt csinálja, sose köpte ki magától. Elvettem és kész. Nálunk nincs komfortcici, de egy 15 hónapost végképp nem szoktatnék rá.
ma 10:50
 9/11 A kérdező kommentje:
Próbáltunk neki plüsst adni, van kis takarója is, de semelyik nem érdekli. Próbáltam csak melléfeküdni és simogatni, de nem éri be azzal. Ami alapvetően annyira nem is zavar, napi 2x5-10 perc szerintem abszolút belefér, csak most egyáltalán nem akart elengedni. Végül 2-3 között el tudtam venni tőle, de utána is nyűglődött egész éjjel. Felrakta a lábát, feltette a fejét a mellkasomra, forgott, nyöszörgött, szopizni akart. Végül reggel 7 körül aludt el rendesen és aludt 9-ig. Most kicsattan a jókedvtől. Fogalmam sincs, hogy mi volt ez, remélem ma éjszaka már nem lesz.
ma 10:58
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is mindig ezen izgultam hogy csak ne ez legyen az állandó.:') szerencsére 99%-ban jól alszik, 1-2x keléssel. Bár igaz mégcsak 2 éves.:))

3-as voltam.

ma 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!