Újra fáj a szoptatás,mert megpróbáltam elhagyni a bimbóvédőt. Miért?
Figyelt kérdés
Három napja próbálom elhagyni a védőt, és most estére már olyan érzés van a mellemben amit nem tudok körbe írni. Zsibbadva fáj, a hónaljamig érzek egy rossz érzést és mintha lázasnak érezném magam. Mitől lehet ez? Pedig egész sokszor sikerült már védő nélkül szopiznia de cumizavart okozhatott mert este már keservesen ordított amíg vissza nem raktam. Most az első szívásnál is a falat kaparnám újra,mint a kórházban. 5 hetes egyébként a kisfiam.dec. 6. 21:00
11/11 anonim válasza:
#10 vagyok, szóval a mellgyulladás miatt akkor rögtön visszatértünk a bimbóvédőhöz, de később újra megpróbáltam elhagyni és akkor fokozatosan, de gond nélkül sikerült.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!