Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Par napja csak az egyik...

Par napja csak az egyik mellembol szpotatok,mert amasik mellbimbom szetrepedt es most kezelem,mar eleg szepen gyogyul. Lehet elapadt a tejem?

Figyelt kérdés
tegnap elott este oda adtam a babocanak,de megint szet nylt 1 kicsit,ami nem baj,mert akkor meg nem kapja el 1 ideig mig teljesen be nem gyogyul.A problemam az h nem mindig sikerul egyforman lefejjem a tejen.Hol tobbhol kevesebb sikerul.Ma reggel viszont kinlodva sikerult 2 cseppet kifejjek.Mi lehet a gond?Ti voltatok ilyen helyzetben.Vissza fog allni a tejtermeles?Eddig spriccolt a tejcsi...
2009. jan. 8. 08:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem is tiszta seb és vérömleny volt a mellem. Vettem egy mellbimbóvédőt és azzal szoptattam, pár nap alatt így szopi mellett begyógyult. Szerintem te is csináld ezt, mert így apadni fog a tej. Kár lenne, mert ez védővel egy könnyen áthidalható probléma :)
2009. jan. 8. 09:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Pont a vedo miatt repedt ki,nem jol szivta bele a kicsikem es ahol sebes volt ott kirepedt.
2009. jan. 8. 09:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Van egy Csöpi nevű bimbóvédő. Ennek üveg a karimája és hosszú, viszonylag kemény szilikonos a cumirésze. Esetleg ezt kipróbálhatod, ettől biztos nem sebesedik ki a melled, de lehet, hogy a baba nem fogadja el a kemény cucli miatt.
2009. jan. 8. 13:09
 4/7 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Oh, szegény :(

Milyen márkájút vettél? Én avent small-t használtam.

2009. jan. 8. 14:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia.Ne aggódj.Ha esetleg nem állna vissza az sem gond.Én 1 mellből szopiztattam a kislányom2 évig, mert a bal cicim egy balesetben úgy megsérült hogy nagyon összeroncsolódtak a szövetek, így eltávolították.Helyette implantátumom van.De gy mellből is lehet szopiztatni.Csak nem kell stresszelni miatta.Nekem soha fel sem merült hogy ne szoptassam a lányom, és az sem hogy esetleg elapad.Ha ezen stresszeled magad, tui elmegy a tejed.Csak szopiztass nyugottan az egészséges ciciből, és ha meggyógyul a másik próbáld neki adni.Sok sikert kívánok!
2009. jan. 8. 15:38
 6/7 anonim válasza:
Az én cicim is nagyon sebes volt, addig jutottunk, hogy gennyes is lett. Egyszer idö elött visszaadtam, és kezdödött elöröl minden. Ne add vissza addig a babádnak, amíg meg nem gyógyul, addig csak fejd, és cumisüvegböl add neki. Ha már nem annyira sebes, akkor már nekiadhatod, de ne rendesen, hanem fordítva, hónaljtartásba, és úgy nem ugyanazt a sebes rész szívja vissza ki, és nem ott áztatja fel a sebet. Én így csináltam. 3-4 napig egyáltalán nem adtam oda neki a sebes mellet, utána pedig fordítva, amíg meg nem gyógyult. Most már rendesen cicizünk, nem apadt el a tejem, és le se szokott arról a mellröl.
2009. jan. 8. 17:46
 7/7 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat.Nagyon aranyosak vagytok.

Biztos csak rastresszeltem ,mert kicsit kikapcsoltam a fejem es mar csak ugy spriccolt a tejcsi.

Gratulalok mindenkinek a babajahoz!

2009. jan. 8. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!