Ciciről való leszoktatás?
Sziasztok! Van egy majdnem 2 éves fiam,aki alváshoz még mindig cicizik, nagyon le szeretném már szoktatni, mivel szerintem emiatt ébred éjjel milliószor és már nem bírom sem fizikailag sem pszichikailag ezt a terhet,hogy napi max 4-5 órát alszok összesen .
Próbáltam neki magyarázni, hogy már nincs cici,anyának fáj stb, de nem akarja elfogadni, fulladás ig sír, ordít.
Tudni kell,hogy soha nem fogadta el a cumisüveget,cumit,ringatva altatást, csakis a cicit,így nagyon nehéz, nem tudom hogyan fogjnak neki.
A nappali cicizést nyár óta elhagyta, tehát már nincsenek random szopizások, csakis elalváshoz és éjjel a visszaaltatáshoz. Tudnátok tanácsot adni, hogy hogyan fogják neki? Hogyan tudnám helyettesíeni a cicit az elalváshoz?
U.I a férjem ebben nem hiszem, hogy tudni fog segíteni, mivel olyan munka programban dolgozik,hogy altatási időben kb soha nincs itthon.
Pedig pont azt akartam írni, hogy neki kéne vele aludni, legalább pár hétig, amíg megszokja.
Mi így szoktunk le.
Viszont az éjszakai ébredések nem szűntek meg továbbra sem, szóval nem a cici miatt kelt fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!