Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ciciről való leszoktatás?

Ciciről való leszoktatás?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy majdnem 2 éves fiam,aki alváshoz még mindig cicizik, nagyon le szeretném már szoktatni, mivel szerintem emiatt ébred éjjel milliószor és már nem bírom sem fizikailag sem pszichikailag ezt a terhet,hogy napi max 4-5 órát alszok összesen .

Próbáltam neki magyarázni, hogy már nincs cici,anyának fáj stb, de nem akarja elfogadni, fulladás ig sír, ordít.

Tudni kell,hogy soha nem fogadta el a cumisüveget,cumit,ringatva altatást, csakis a cicit,így nagyon nehéz, nem tudom hogyan fogjnak neki.

A nappali cicizést nyár óta elhagyta, tehát már nincsenek random szopizások, csakis elalváshoz és éjjel a visszaaltatáshoz. Tudnátok tanácsot adni, hogy hogyan fogják neki? Hogyan tudnám helyettesíeni a cicit az elalváshoz?

U.I a férjem ebben nem hiszem, hogy tudni fog segíteni, mivel olyan munka programban dolgozik,hogy altatási időben kb soha nincs itthon.

okt. 28. 16:30
 1/3 anonim ***** válasza:
91%

Pedig pont azt akartam írni, hogy neki kéne vele aludni, legalább pár hétig, amíg megszokja.

Mi így szoktunk le.

Viszont az éjszakai ébredések nem szűntek meg továbbra sem, szóval nem a cici miatt kelt fel.

okt. 28. 16:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát igen, úgy könnyebb volna, de kb 1 hetet van itthon 1 hónapban altatási időben...úgyhogy sajnos így nem fog működni.
okt. 28. 21:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem itt csak az lenne a megoldás, hogy bármennyire is sír nem adod neki oda. Első 1 hétben lehet lesz plusz 2-3 óra is mire elalszik, illetve sok sírás de egy idő után hozzászokna. Persze neked is lenne pár borzalmas éjszakád, de utána jobb lenne.
tegnapelőtt 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!