Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 20 hónapos a kisfiam, éppen...

Manó 88 kérdése:

20 hónapos a kisfiam, éppen leszoktatom a ciciről. Nagyon hisztis lett, járt más is így? Engem is nagyon megvisel 😢

Figyelt kérdés

2021. aug. 21. 20:34
 1/9 anonim ***** válasza:
98%
Ez egy stresszes időszak, de muszáj előbb-utóbb átesni rajta. Ha járt így más ha nem, az rajtatok nem segít. Kitartást.
2021. aug. 21. 20:50
 2/9 anonim ***** válasza:
22%
Ha eddig szoptattad, mi az ami miatt pont most akarod leszoktatni?
2021. aug. 21. 20:54
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Nem mindegy? Semmi köze hozzá senkinek. Ő így döntött.
2021. aug. 21. 20:55
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Nekem is nagyon hisztis lett, mikor a nappali szoptatàst elhagytuk. Ha ùjra csinàlhatnam, kesőbb hagynàm abba a nappali szopikat. Az estiről leszokott magàtòl, viszont jòval kèsőbb.
2021. aug. 21. 21:10
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk is ez van éppen. (2 éves) En nem leszoktattam vagy nem választás kérdése volt, mert sajnos vissza kellett mennem dolgozni, így csak a délutáni és esti szoptatasok maradhattak meg. Előtte már próbáltam csökkenteni, hogy ne legyen olyan drasztikus a változás. Próbálok délutan mximalisan sokat osszebujni vele, de egyelőre nem látok javulást. Lehet tényleg túl kell élni és majd jobb lesz.
2021. aug. 21. 21:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Azért most szoktatom le, mert úton a kistesó, 29 hetes várandós vagyok és elég megterhelő már. Apuka tart tőle mi lesz ha szülök, mit tud vele kezdeni. Azért érdekel járt e így valaki,mert nem tudom mindenkit megvisel-e ennyire a dolog. Amúgy imádok szoptatni, de tényleg már nagyon megviselte a szervezetem.
2021. aug. 21. 21:59
 7/9 anonim ***** válasza:
73%
Én most küldök neked egy ölelést. Rendben lesz minden. Kitartás.
2021. aug. 21. 22:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Együtt érzek veled, mi is most esünk át ezen. A kisfiam 21 hónapos, és ezidáig igény szerint szopizott, annyi kikötés volt, hogy csak itthon lehet. Szeretnénk kistesót, emiatt akartam, hogy most már hagyjuk abba a szopizást.jelenleg csak a nappali van tiltólistán, tehát mikor felébred reggel, illetve délután akkor nincs cici. Nagyon hisztis lett, mindenen "felhúzza" magát, sír, csapkod, folyton rajtam lóg. Én próbálom neki megmagyarázni, hogy fáj, most hagyjuk stb abba is hagyja a próbálkozást fél órára, de csak jön vissza próbálkozni. Este pedig már nem is tudja hogy hogyan örüljön amikor lehet. Altatás szerves része, illetve éjszaka velünk alszik, így akkor is folyton cicin lóg. Most kezdtük el külön szobába szoktatni, szóval este cici, elalszik és átviszem a szobájába. De hajnalban jön vissza, mert felébred és addig sír amíg nem kap.

Vizen kívül semmit sem iszik meg, se tápszer, se tej, se kakaó, tehát alternatívánk sincs, és annyit eszik napközben mint egy madár. Nagyon nehéz időszak ez mindannyiunknak :( abban reménykedem, hogy lesz jobb is, és az éjszakait is el tudjuk hagyni.

2021. aug. 26. 13:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Hogy alakult az életetek azóta 8-as? Mi is pont erre az útra fogunk lépni hamarosan. A lányom 80%ban cicin alszik el nappal és este 100%ban...
2022. jan. 27. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!