Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt a hízás vagy...

Szoptatás alatt a hízás vagy inkább a fogyás a jellemzőbb?

Figyelt kérdés
36 hetes terhes vagyok, eleve túlsúllyal kezdtem a terhességet, viszont alig jött fel plusz kiló, az elején még fogytam is. Többen mondják, hogy na majd a szoptatás alatt biztos meghízok... Hát köszi. 😃 Tudom, tudom, ezer dologtól függ, genetika meg szerencse függő is, de szerintetek mi a jellemzőbb szoptatás alatt? Hízás vagy fogyás? Ti híztatok vagy fogytatok?

okt. 13. 23:01
A kérdező szavazást indított:
Híztam
Fogytam
Stagnáltam
47 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%

Én fogytam ezerrel. Sógornőm hízott ezerrel. Pedig mindketten egy alkatúak voltunk előtte (vékonyak).

Lutri neked hogyan lesz.

okt. 13. 23:03
 2/20 anonim ***** válasza:
68%
Én mind 2x híztam 10 kilót szoptatás alatt.
okt. 13. 23:20
 3/20 anonim ***** válasza:
75%

2 év alatt 13kg-t fogytam. Pedig nyomattam a szénhidrátot rendesen..

Nagyon sok tejem volt, folyt 8 hónapos terhes koromtól.

Végül a fogyás miatt kellett elválasztani a lányomat a 2 éves szülinapja után.

Még 3 évig volt tej a mellemben.

okt. 13. 23:36
 4/20 anonim ***** válasza:
78%
Én rengeteget ettem és így is fogytam. Anyukám hízott. Nem hiszem, hogy ezt meg lehetne előre mondani, hogy nálad mi lesz.
okt. 14. 00:23
 5/20 anonim ***** válasza:
89%
Én 23kilót híztam terhesen. Szülés óta sütiken élek, mert addig nem ehettem. 21kiló már lement. 7hete szültem, tehát azóta szoptatok.
okt. 14. 02:00
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Fogytam..szinte elfogytam a végére. Gyengének is éreztem magam.Szülés előtti állapothoz képest még 5 kilóval voltam kevesebb. Már a saját anyám szólt, hogy rossz nézni, hogy lefogytam.
okt. 14. 05:39
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Fogytam, mindkét alkalommal, de nekem időm, meg erőm sem volt enni.
okt. 14. 05:52
 8/20 anonim ***** válasza:
91%
Az első gyereknél iszonyatosan meghíztam. A másodiknál viszont csakúgy olvadtak le a kilók 🤷🏻‍♀️
okt. 14. 06:19
 9/20 anonim ***** válasza:
78%

Én híztam de nem úgy tűnt hogy a szoptatástól, inkább maga a mozgásszegény életmód és a 2 mp alatt gyorsan zugkajálás miatt.

Az az érzésem maga a szoptatás nem befolyásolta, mert lassan kúszott fel, kb addigra mikor abbahagytam a szoptatást.

okt. 14. 06:38
 10/20 anonim ***** válasza:
73%
Attól függ, mennyit eszel.
okt. 14. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!