Szoptatás alatt a hízás vagy inkább a fogyás a jellemzőbb?
Figyelt kérdés
36 hetes terhes vagyok, eleve túlsúllyal kezdtem a terhességet, viszont alig jött fel plusz kiló, az elején még fogytam is. Többen mondják, hogy na majd a szoptatás alatt biztos meghízok... Hát köszi. 😃 Tudom, tudom, ezer dologtól függ, genetika meg szerencse függő is, de szerintetek mi a jellemzőbb szoptatás alatt? Hízás vagy fogyás? Ti híztatok vagy fogytatok?okt. 13. 23:01
A kérdező szavazást indított:
Híztam
Fogytam
Stagnáltam
47 szavazat
1/20 anonim válasza:
Én fogytam ezerrel. Sógornőm hízott ezerrel. Pedig mindketten egy alkatúak voltunk előtte (vékonyak).
Lutri neked hogyan lesz.
2/20 anonim válasza:
Én mind 2x híztam 10 kilót szoptatás alatt.
3/20 anonim válasza:
2 év alatt 13kg-t fogytam. Pedig nyomattam a szénhidrátot rendesen..
Nagyon sok tejem volt, folyt 8 hónapos terhes koromtól.
Végül a fogyás miatt kellett elválasztani a lányomat a 2 éves szülinapja után.
Még 3 évig volt tej a mellemben.
4/20 anonim válasza:
Én rengeteget ettem és így is fogytam. Anyukám hízott. Nem hiszem, hogy ezt meg lehetne előre mondani, hogy nálad mi lesz.
5/20 anonim válasza:
Én 23kilót híztam terhesen. Szülés óta sütiken élek, mert addig nem ehettem. 21kiló már lement. 7hete szültem, tehát azóta szoptatok.
6/20 anonim válasza:
Fogytam..szinte elfogytam a végére. Gyengének is éreztem magam.Szülés előtti állapothoz képest még 5 kilóval voltam kevesebb. Már a saját anyám szólt, hogy rossz nézni, hogy lefogytam.
7/20 anonim válasza:
Fogytam, mindkét alkalommal, de nekem időm, meg erőm sem volt enni.
8/20 anonim válasza:
Az első gyereknél iszonyatosan meghíztam. A másodiknál viszont csakúgy olvadtak le a kilók 🤷🏻♀️
9/20 anonim válasza:
Én híztam de nem úgy tűnt hogy a szoptatástól, inkább maga a mozgásszegény életmód és a 2 mp alatt gyorsan zugkajálás miatt.
Az az érzésem maga a szoptatás nem befolyásolta, mert lassan kúszott fel, kb addigra mikor abbahagytam a szoptatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!