Szoptatás alatt diétáztál? Mi lett az eredmény? Megérte végül?
Sok olyan kérdést olvasok itt, hogy szeretne a fiatal anyuka szoptatás mellett diétázni.
Nem ajánlott, de biztos van, aki az ajánlás ellenére tett egy próbát.
Az érdekelne velük mi történt? Maradt a pici anyatejes? Sikerül lefogyni?
Mi már túl vagyunk ezen a korszakon. Eszembe jutott, hogy meg akartam én is próbálni annó, de nem mertem.
Nyugodtan írjatok privát üzit, ha nem akartok itt kommentben beszólásokat kapni.
Köszönöm, ha megosztod velem a történeted. :)
Viccelsz? A legjobb diéta a baba, az anyatej igenye 500 kcal, leeszik mindent rólad 1-6 hósan. Aztán a hozzátáplálalas időszakban 700 kcal-t, de még törőd magad miatta további +500 kalóriat égetsz...
Sovány leszel ha már tipegő a kicsi
Minden anya lefogyott, szülés utan 1,5 évvel, nézd csak meg a fogyis csopikban. (azt hiszik különlegesek, de közben biológia)
Hát #1 vagy nem.
Iszsz babám folyton rajtam lógott, simán híztam mellette, pedig enni sem volt nagyon időm 2 kicsi mellett...
Én direkt figyelek a kajára és bár nem hízok, de nem is fogyok. Ismerten pm alulműködésem van, tehát a gyógyszer már be van állítva.
Szerintem ez, hogy ki fogy meg ki hízik szoptatás közben genetika. Barátnőm csokit eszik reggelire, kakaós kalácsot, stb, tészta ebédre tésztával, egyedül megeszik egy 50 centis pizzát, ha nem láttam volna nem hiszem el, amit akarsz, és csontsoványra fogyott.
Diétázni SZABAD. Eszetlenül koplalni tilos. Egy jól összerakort étrenddel nincs semmi probléma a szoptatás alatt.
Én ugyanúgy ettem, mint máskor, 30 kilót fogytam a szoptatás alatt.
A diéta az gyógyélelmezés.
A fogyókúra nem diéta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!