Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt diétáztál? Mi...

Szoptatás alatt diétáztál? Mi lett az eredmény? Megérte végül?

Figyelt kérdés

Sok olyan kérdést olvasok itt, hogy szeretne a fiatal anyuka szoptatás mellett diétázni.

Nem ajánlott, de biztos van, aki az ajánlás ellenére tett egy próbát.

Az érdekelne velük mi történt? Maradt a pici anyatejes? Sikerül lefogyni?

Mi már túl vagyunk ezen a korszakon. Eszembe jutott, hogy meg akartam én is próbálni annó, de nem mertem.

Nyugodtan írjatok privát üzit, ha nem akartok itt kommentben beszólásokat kapni.

Köszönöm, ha megosztod velem a történeted. :)

márc. 2. 00:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Fú..rengeteget ettem a 2 év szoptatás alatt. Minden nap tábla csoki, kalács, kenyér, karamalz, rengeteg főtt kaja, limonádé...

Ettem egész nap. Rengeteg tejem volt,folyt szinte állandóan.

2 év alatt 13 kg-ot fogytam.

márc. 2. 11:33
 12/12 anonim ***** válasza:
36%

Én is fogyok a szoptatás alatt, bár most megàllt ez a tendencia.

Amúgy nem a szoptatás miatt (bàr az igaz hogy vagy 500kcal-t elégetsz egy nap vele) hanem mert odafigyelek mit eszek, àltalában. Terhesség előtt el kellett kezdenem a 160gramm CH diètàt, ennek az elemeit igyekszem többè-kevésbè most is betartani. Mellette a lányom is mozgasban tart,babakocsizás, babajóga, babauszi, heti egyszer igyekszem én is tornázni.

Szerintem ha fogyni akarsz szoptatás alatt mindenképp egy dietetikussal beszélj. Ha megvonod magadtól a táplàlèkot, a szervezeted akkor is termel a babának, de nálad könnyebben alakulnak ki hiányállapotok, ezért nagyon fontos a megfelelő, minőségi étkezès.

márc. 5. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!