Szoptatás alatt diétáztál? Mi lett az eredmény? Megérte végül?
Sok olyan kérdést olvasok itt, hogy szeretne a fiatal anyuka szoptatás mellett diétázni.
Nem ajánlott, de biztos van, aki az ajánlás ellenére tett egy próbát.
Az érdekelne velük mi történt? Maradt a pici anyatejes? Sikerül lefogyni?
Mi már túl vagyunk ezen a korszakon. Eszembe jutott, hogy meg akartam én is próbálni annó, de nem mertem.
Nyugodtan írjatok privát üzit, ha nem akartok itt kommentben beszólásokat kapni.
Köszönöm, ha megosztod velem a történeted. :)
Fú..rengeteget ettem a 2 év szoptatás alatt. Minden nap tábla csoki, kalács, kenyér, karamalz, rengeteg főtt kaja, limonádé...
Ettem egész nap. Rengeteg tejem volt,folyt szinte állandóan.
2 év alatt 13 kg-ot fogytam.
Én is fogyok a szoptatás alatt, bár most megàllt ez a tendencia.
Amúgy nem a szoptatás miatt (bàr az igaz hogy vagy 500kcal-t elégetsz egy nap vele) hanem mert odafigyelek mit eszek, àltalában. Terhesség előtt el kellett kezdenem a 160gramm CH diètàt, ennek az elemeit igyekszem többè-kevésbè most is betartani. Mellette a lányom is mozgasban tart,babakocsizás, babajóga, babauszi, heti egyszer igyekszem én is tornázni.
Szerintem ha fogyni akarsz szoptatás alatt mindenképp egy dietetikussal beszélj. Ha megvonod magadtól a táplàlèkot, a szervezeted akkor is termel a babának, de nálad könnyebben alakulnak ki hiányállapotok, ezért nagyon fontos a megfelelő, minőségi étkezès.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!