Akinek befelé forduló mellbimbója van hogy oldotta meg a szoptatást?
1 hónapnyi kínkeserves szenvedés, mellbimbó gyűrőgetés után úgy kiszívta a kisfiam, hogy szülés után 20 hónappal is bármikor előtudom varázsolni.
A bimbóvédő nálunk nem vált be. A pumpa már inkább, de én tényleg megszenvedtem (kisebzett, szétrepedt, vérzett...)
Az vol a "trükk" , hogy a pumpával valamennyire előbűvőltem, majd az udvar mentén felcsíptem egy nagyobb adag bőrt és úgy "gyömöszöltem" a gyerek szájába.
Mindketten kitartóak voltunk, így közös erővel sikerült.
De ha neked nagyon fáj, nem jó és már a következő szoptatás gondolatától is sírva fakadsz, nem történik semmi tragédia, ha lemondasz a szoptatásról. Max egy szoptatási tanácsadóval még megpróbálkozhatsz.
Kívánom, hogy kevés fájdalom árán sikerüljön neked :)
1-es, ezt olyan jó volt olvasni :)
Ugyan nekem nincs ilyen gondom, barátnőmnek viszont sajnos nem sikerült, a baba sem volt együttműködő.
Nálam megminden rendben volt, csak tejem nem akart lenni.
Kedves kérdező, valóban amíg bírod próbálkozz majd, mint az egyes leírta, nem lehetetlen, de nagyon jól kellenek alljanak azok a csillagok. Ha csak szenvedve megy, és se te és se a baba nem érzi benne jól magát huzamosabb ideig, akkor valóban érdemes róla lemondani, de viszont amíg megy a fejés, mehet az anyatej is a kicsinek :) esetleg b tervnek ez is jó lehet.
Kívánom a legjobbakat!
Lapos mellbimbóm van/volt, de így is borzasztóan megszenvedtünk vele. Iszonyatosan fájt az első gyerkőcnél a szoptatás gyakorlatilag végig (7 hónapig ment). A másodiknál is sokszor kirepedezett, de már nem volt annyira vészes a helyzet.
Nekem a bimbóvédő abszolút nem működött, ahhoz szerintem eleve ki kéne emelni első körben a bimbót, anélkül nem megy. Kb. egyszer próbáltam mindkét gyereknél, majd elhajítottam, mert ők sem értették mit akarok ezzel. Én is azt a taktikát követtem, hogy összecsíptem, megsimiztem vele az orrát és ha kellően nagyra nyitotta a száját, akkor belegyömöszöltem a lehető legtöbbet. :)
Működött, de egyébként én utáltam a szoptatást elejétől a végéig sajnos, mert nagyon érzékenyek lettek a bimbóim. Hónapokig csupasz cicikkel tudtam csak itthon létezni és jól esett kimozdulni, de mindent elrontott, hogy felsőt kellett húznom.
Kézi fejővel kitudod emelni kicsit eleinte egyébként, de elég gyorsan ki fogja szívni a babád, ha ráérez, szóval ne aggódj.
Próbáld ki a bimbókiemelőt. Más, mint a bimbóvédő. Azt is próbáld ki nyugodtan. Aztán a fejést. Aztán tápszer. Vagy rögtön tápszer, azzal sincs semmi gond.
Bármelyiket is valasuto
Bármelyiket is választod, jó anya leszel.
Szoptatási tanácsadó is van, akk házhoz jön, érdemes megpróbálni.
Ez a cikk egy személyes történet, szerintem
Elsőnél nekem is gond volt, bármit próbáltam, tényleg semmi nem vált be. Maradt a tápszer...
A másodiknál gond nélkül ment minden.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!