Miért rossz anya valaki, ha valaki 3 évig szoptatja a gyerekét?
29-es, mekkora kamu. Aki kicsit is tud a homeschoolingról, az tidja, hogg 2019-óta nincs magàntanulósàg Magyarorszàgon. Egyèni tanrend van, amit ritkàn adnak meg. Rengeteg normális ország van, ahol lehet otthon tanulni. Miért akarna valaki Magyarországra jönni?!?!
26-os, foglalkozhatsz kapcsolati dinamikával, csak nem értesz hozzá...
Teljesen normális, ha 3 éves gyerek mrg szopik. Normálisabb, mint mikor újszülöttnek lóg a szájából a cumi.
Számomra visszataszító és beteges, főleg, ha az anya erőlteti, de ezt, hogy most ide leírom, nem hangoztatom sehol.
Ami zavar, ha vakaki emiatt piedesztálra emeli magát, és lenézi azt, aki nem szoptat, vagy csak rövid ideig.
És még egy dolog:
Abszolút nem zavar a nyilvános szoptatás, (én is csináltam), egészen addig, amíg kisbabáról van szó. (Vagy mondjuk úgy 1-1,5 éves korig.)
De könyörgöm, hadd ne kelljen már látni, ahogy beszélni, járni tudó gyereket szoptat az anyja, abszolút nem életbe vágó, annyira akarja, szoptassa otthon, az ő dolga. De ne nyilvános helyen...
"Barátnőm kb kizsarolja belőle. Gyere, adok cicit. Nem kell? Akkor nen is szeretsz..."
Azt hiszem, tényleg nem kéne mindenkinek szülnie...
Én, aki hosszan szoptattam, el nem tudom képzelni, hogy hogy lehet rákényszeríteni egy gyerekre a szoptatást.
Sokan azzal se küzdenek meg, amikor 1 év alatti baba elutasítja a mellet, pedig a csecsemőknél akkor még él az evolúciós ösztön a szopizásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!