Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért rossz anya valaki, ha...

Miért rossz anya valaki, ha valaki 3 évig szoptatja a gyerekét?

Figyelt kérdés
szept. 14. 12:08
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
83%
Miért lenne rossz anya? Az se rossz anya, aki nem szoptatja (sokáig v egyáltalán), meg az se aki sokáig szoptat.
szept. 14. 12:11
 2/35 A kérdező kommentje:
Csak eléggé kígyót-békát kiabálnak néhányan, ha valaki ezt teszi.
szept. 14. 12:13
 3/35 anonim ***** válasza:
21%
Ilyet csak az mond, aki nincs baratsagban a saját testével és nem tud elvonatkoztatni a melle szexuális szerepétől.
szept. 14. 12:14
 4/35 A kérdező kommentje:
Hogy lehet egyáltalán mindenkinek megfelelni, ha mindenért kritizálnak?
szept. 14. 12:25
 5/35 anonim ***** válasza:
94%

"néhányan"

Miért nem azt a néhány embert kérdezed meg?

Miért akarsz mindenkinek megfelelni?

szept. 14. 12:30
 6/35 anonim ***** válasza:
5%
Nem rossz anya. Szerencsére egyre elfogadottabb a pár éves gyerek szoptatása. Lassan, de terjed az információ.
szept. 14. 12:32
 7/35 anonim ***** válasza:
88%
Nem lehet mindenkinek megfelelni. De pont ezért nem is kell erőlködni, hanem a saját magatoknak megfelelő dolgokat csináld, nyilván a szakemberekre azért hallgass.
szept. 14. 13:05
 8/35 anonim ***** válasza:
84%
Nem rossz, de nem ismerjük a körülményeket. Én azt látom, hogy többnyire abból adódik, ha valaki sokáig szoptat és ettől felsőbbrendűnek érzi magát a többi anyával szemben. "Pl.minek kellett neki gyerek, ha már 1évesen leválasztja?"stb.
szept. 14. 13:23
 9/35 anonim ***** válasza:
84%

Nem rossz. De jó sem.

Rég nincs szüksége már a gyereknek addigra rá. Csak megszokás.

3 anyuka ismerős szoptat a mai napig 3 év körüli gyereket.

Mind a 3 esetben valóban ez a felsőbbrendűség, vagy mártírkodás, vagy nem is tudom hogy mondjam. Mert ő képes meghozni ezt az áldozatot én meg nem voltam, mert 1évesen azt mondtam ennyi.

Barátnőm fia pl 4 éves. A mai napig szoptatja. És nem azért mert a gyerek kéri. Barátnőm kb kizsarolja belőle. Gyere, adok cicit. Nem kell? Akkor nen is szeretsz...

Na szerintem ez a beteges.

Vagy mikor viszem a középsős gyerekem az oviba és anyuka ott szoptatja az övét nagycsooirtban...Na ezzel van a baj.

szept. 14. 13:51
 10/35 anonim ***** válasza:
89%

Az enyém tegnap volt pont 2 éves, reggel és este még szopik, egyelőre nem volt okom leválasztani, lassan gondolkodom szerintem rajta, hogy mi legyen.

Azt viszont nem tartom jónak, mikor egy kb. 3 éves gyerek anyukája minden sírásnál (hisztinél) a szoptatást találja megoldásnak, egy idegrendszerileg normálisan érő gyereknek ennyi idősen már kellene találni más stresszoldót/nyugtatót... Ettől függetlenül mindenki azt csinál, amit akar, de szerintem nem tesz jót a gyerekkel, ennyi.

szept. 14. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!