Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Babám 100% anyatejes. Ma...

Babám 100% anyatejes. Ma mikor anyósomra volt bízva, spenótot kapott lehet baja?

Figyelt kérdés
2 hónapos babám hasfájós nagyon sokat és keservesen sír... ma anyósom amikor nem voltam ott adott neki egy kiskanál spenótota. De a kaki is nehezen megy neki és a pukik is. Lehet valami baja hogy kapott egy kiskanál spenótot?

#baba #2 hónapos #Anyajtej
2024. júl. 24. 21:10
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
0%
Úgyis csak becsúszott gyerek, azt írod a másik kérdésben, akkor meg felesleges anyósék házában lebzselve ekkora csinnadrattát rendezned. Örülj, hogy ott lakhatsz.
2024. júl. 25. 15:07
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

"Azt mondja elbasztam mert nem ismertem fel, hogy ez hiszti és nem azért sír mert baja van hanem csak kézben akar lenni"

2 hónapos gyerek NEM TUD hisztizni. Neki ez az egyetlen módja arra, hogy kommunikáljon veled, jelezze, hogy baj van. És nem tud számítóan előretervezni, hogy "kézben akar lenni", nettó baromság.

Nagyon meg kell tanulnod kiállni magadért, első baba ide vagy oda, mert ez csak egyre rosszabb és rosszabb lesz.

2024. júl. 25. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!