Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Babám 100% anyatejes. Ma...

Babám 100% anyatejes. Ma mikor anyósomra volt bízva, spenótot kapott lehet baja?

Figyelt kérdés
2 hónapos babám hasfájós nagyon sokat és keservesen sír... ma anyósom amikor nem voltam ott adott neki egy kiskanál spenótota. De a kaki is nehezen megy neki és a pukik is. Lehet valami baja hogy kapott egy kiskanál spenótot?

#baba #2 hónapos #Anyajtej
2024. júl. 24. 21:10
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
58%

"esetleg jobban fog fájni a hasa"

B+, nem elég? Jó isten

2024. júl. 25. 07:41
 22/32 anonim ***** válasza:
95%

17# Az én anyósomnak pont azért volt az a mániája, hogy minél hamarabb kapjon mást az anyatejen kívül, mert hasfájós, és szerinte a tej bántja... De mivel ezt kinyilatkozta kb 2-3 korában, egy pillanatra sem hagytam vele a gyereket.

Kérdező! Nem hiszem, hogy baja lesz, de mindenképp beszélj orvossal. És ne bízd rá anyósékra többet!!

2024. júl. 25. 08:21
 23/32 A kérdező kommentje:
Csak anyatejet fog kapni. Egyébként szóltam neki aztán megkaptam már párszor, hogy ne vegyem fel ha sír had hisztizzen, szóval szerintem sírt is nála nem keveset. Azt mondja elbasztam mert nem ismertem fel, hogy ez hiszti és nem azért sír mert baja van hanem csak kézben akar lenni😔
2024. júl. 25. 12:57
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom. Sajnálom kérdező.. igen, tulajdonképpen bizonyos korban egyik fontos igény az is, csak az ő idején letojták ugye...
2024. júl. 25. 13:01
 25/32 anonim ***** válasza:
84%
23, dehogy rontottad el. Persze hisztizik 2 hónaposan. Sok esze lehet neki.
2024. júl. 25. 13:10
 26/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek a választ. Mondtam neki, hogy én nem tudnám sírni hagyni... szívem szakad meg így is ha nem tudom megvígasztalni 😔
2024. júl. 25. 13:23
 27/32 anonim ***** válasza:
89%
2 hónapos nem hisztizik, az 2 éves.
2024. júl. 25. 13:58
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

#26. Ne att mondd neki, hogy a szíved szakad meg a sírásától, hanem hogy már bizonyított tény, hohy a sírni hagyás káros, és hogy érted, hogy nekik még mást mondtak anno, de ahogy a szennyest sem a patak partján mossa, úgy a gyereket sem úgy gondozzuk, mint 50 éve. Volt egy esélye neki is a gyereknevelésre, ez most a te köröd, kibicekre meg nincs szükség. Ha együttműködni nem tud, akkor mindig csak felügyelet mellett láthatja az unokát.

Ha megsértődik, az ő gondja. Ha van egy kis esze, veszi a lapot.

Amúgy a férjed mit szólt? Mert lévén az ő anyja, neki kellene ezt lerendeznie elsősorban.

2024. júl. 25. 14:03
 29/32 A kérdező kommentje:
A férjem is szólt neki. És azért is egyszer mert apos alkoholista és mikor ott voltunk mindig eltolta tőlem a babakocsit aztán szólt neki, hogy ne tolja el aztán mikor félre tettem a babakocsit mert etettem mikor kijöttem 2db zokni volt a babakocsin szépen egymásra rakva ami apósé... na hát nagyon kiakadtam mert a babakocsi nem szennyes tartó szerintem megharagudott és így "állt bosszút"
2024. júl. 25. 14:11
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Na, hát ha ezek a "körülmények", akkor értelmetlen magyarázni nekik a dolgokat, minimális kapcsolat, az is csak felügyelve.
2024. júl. 25. 14:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!