Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Babám 100% anyatejes. Ma...

Babám 100% anyatejes. Ma mikor anyósomra volt bízva, spenótot kapott lehet baja?

Figyelt kérdés
2 hónapos babám hasfájós nagyon sokat és keservesen sír... ma anyósom amikor nem voltam ott adott neki egy kiskanál spenótota. De a kaki is nehezen megy neki és a pukik is. Lehet valami baja hogy kapott egy kiskanál spenótot?

#baba #2 hónapos #Anyajtej
júl. 24. 21:10
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
91%

Jelezd a gyerekorvosnak holnap, ő megmondja, mi a teendő, mekkora kockázatot jelent. Ő a szakember, ez a dolga.

Amúgy pedig ezt mutasd meg anyósnak:

"a spenótot 9-10. hónapos kortól érdemes bevezetni. Ennek oka az, hogy nitráthalomzó, és a babák emésztőrendszere csak ekkora termel elegendő enzimet, hogy biztosan ne okozzon gondot"

Röviden összefoglalva: az anyósod nem normális. Soha többet nem hagynám vele egyedül, legközelebb pörköltet ad neki, vagy kávét? (jöhet nyugodtan a lepontozás) Most húzd meg a határt, különben újra meg újra a hátad mögött ilyeneket fog tenni, veszélyeztetve a gyereked.

júl. 24. 21:16
 2/32 anonim ***** válasza:
90%

Többet ne bízd rá. Még tápszeres babának sem... fél éves korig nem is kellett volna.

Ha szakmailag tényleg jó gyermek orvosotok van akkor tőle kérj útmutatást.

júl. 24. 21:28
 3/32 anonim ***** válasza:
35%
Egy kiskanáltól semmi baja nem lesz.
júl. 24. 21:29
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Én nem is attól felnek, hogy egy kiskanál akarmitol baja lesz, hanem hogy akire a gyerekem bízom, ennyire öntörvényű, ki ha nem én ember...
júl. 24. 21:32
 5/32 anonim ***** válasza:
4%
A 2 hónapos miért is nem az anyjával van? Miért van mással?
júl. 24. 21:46
 6/32 anonim ***** válasza:
94%
5-ös: mert esetleg az anyjának orvoshoz kellett menni vagy egyéb dolga volt, ahová nem vihette a gyereket ebben a höségben...
júl. 24. 21:56
 7/32 A kérdező kommentje:
Azért nem velem volt mert orvoshoz kellett mennem, párom meg dolgozott. Köszönöm mindenkinek a választ. Legközelebb inkább viszem magammal valahogy megoldom
júl. 24. 22:00
 8/32 anonim ***** válasza:
94%

...mármint a kedves mama bevallása szerint volt egy kanál spenót. Aztán meg ki tudja...

Soha többet nem maradhatna kettesben a gyerekkel.

júl. 24. 22:20
 9/32 A kérdező kommentje:
Nagyon rosszul érzem magam, hogy rá bíztam... pedig csak kb 30 percet volt mert kocsival voltam gyorsan végeztem 😔
júl. 24. 22:24
 10/32 anonim ***** válasza:
96%
2 hónaposan spenótot adni ???? És csak ő mondta, hogy egy kiskanállal kapott, mi van, ha nem és többet is evett? Agyam eldobom!
júl. 24. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!