Ha utaztok autóban hogyan viszitek a lefejt anyatejet és hogyan melegítitek fel?
Nyilván hűtőtáskában kellene és cumisüveg melegítővel lehetne melegíteni.
De túl nagy macera, ezért a mellemben vittem csak tejet.
Másik gyerek tápszeres volt, azt könnyebb szállítani, mert elég helyben keverni.
Autóban menetközben cumisüvegből sem szabad etetni, mivel felrenyelhet.
Szóval meg álltok, előveszed a melled és megeteted belőle.
Vagy lehet vinni tápszert, ahhoz termoszban forró vizet, külön a "hideg" baba vizet és azt összelötybölni frissen. Ha anyatejet adnál neki cumisüvegből akkor már mindegy ha tápszert kap belőle, nem méreg.
Sehogy. Én simán megszoptattam úgy is, hogy mindketten be voktunk kötve-gyerek kagylóülèsben, én közèpen- és picit előredőltem. Szerencsère nagyn ritkàn autòztunk, nincs sajàtunk. Nem gondoltam arra, hogyfèlrenyelhet, így utòlag inkàbb megàllnànk.
Mindenhova eredeti csomagolàsban vittem az anyatejet.
"Én simán megszoptattam úgy is, hogy mindketten be voktunk kötve-gyerek kagylóülèsben, "
Halt már így meg gyerek, úgyhogy nem promótálnám.
Nem a tejtől fulladt meg, hanem az anyja nyomta halálra, mert épp akkor karamboloztak és így sokszoros G-vel nyomta az ülésbe a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!