Van aki nem igény szerint szoptat?
Még jó hogy itthon dolgozom.
De hidd el nem eszek reggeltől estig 🤣🤣
De ha reggeli után 2 órával éhes vagyok, nem fogok még egy órát várni mert az van mondva...
De mindig normális munkahelyen dolgoztam ahol bármikor lehetett enni pár falatot ha megéheztél.
Mi is ezt biztosítjuk a fiúknak.
Sőt egész napos korlátlan ital/Víz fogyasztást ez mellett télen-nyáron.
Sőt képzeld pisilni is akkor mennek el amikor kell, nem parancsszóra...
És igen ami a legfontosabb amit előttem is írtak hogy ez nekik nem csak táplálék. Valahogy szomjat is kell nekik oltani
Még mindig félre érted!
Nem lógott rajtam a gyerek (főleg mert tápszeres volt és a férjem is meg tudta etetni), nem is lóghatott volna mert van egy testvére akivel foglalkozni kellett,plusz születése után is dolgoztam itthonról napi pár órát.
De ha éhes volt megetetettem.
Ha elfogadta volna a vizet talán azt itta volna...hidd el nem minden gyerek vevő rá egyből
De milyen 0-24-röl beszélsz amúgy is?
Éjszaka mindkettő aludt mar 1 hónaposan. Nappal is volt hogy 4-5 órát elvolt evés nélkül 1 hetesen de volt hogy 1,5 óra múlva kérte.
Napközben általában magától is rendszeres időközönként éhezett meg, de délutánonként volt egy időszak, mikor végignyűglődött órákat :/
Ott tényleg kb. az órát néztem, mert igaz, hogy akkor megnyugodott, ha mellre tettem, de egyből újrakezdte utána, szóval biztos, hogy nem az éhség volt a baja, ellenben az esti szoptatásra "elkomfortcicizte" volna az összes tejemet. Így inkább mindenfélével szórakoztattuk és eltereltük a figyelmét, így szerencsére a tejem is épp elég lett.
Szerencsére ez az időszak elmúlt pár hét alatt, nyugtatás céljából később sem "tömtem be" a száját.
(Őszi baba, az időjárás sosem indokolta a soron kívüli megszomjazást, nyáron, kánikulában ez nyilván más helyzet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!