A debreceni klinikán ha nem jön az anyatej egyből erőszakolják a tápszert?
Ott annyira nem erőltetik a tápszert, hogy az élettaninál sokkal jobban besárgult babat is inkább kékfényezik, mintsem kapjon egy kis pótlást 5 nap bentlét után.
Ez ugyanakkor nem jelenti hogy szoptatásbarát a kórház, mert azon túl, hogy "szoptassa anyuka", semmi segítséget nem adnak.
Pont ellenkezőleg, nem adnak.
De az 1-essel ellentétben nekem sokat segítettek a szoptatásban, hogy csináljam, nem hagytak ott annyivql, hogy szoptassam.
Nem értem, bennetek ilyenkor nincs annyi, hogy magatoktól megetessétek azt a szerencsétlen 2-3 napos gyereket?
Jó, nem kell teleetetni tápszerrel a 4 órája megszületett csecsemőt, de azért mikor már napok óta nincs tej, a gyerek meg ordít lila fejjel, tényleg nem érzitek, hogy anyaként felülbírálhatjátok az épp dolgozó nővéreket és nyugodtan megetethetitek a saját gyereketeket?
Mert mi lesz, a SAJÁT gyereked szájába cumit raksz?
Nem cselekvőképtelenként kerültök be a kórházba, akik arról sem dönthetnek, hogyan gondoskodhatnak a gyerekükről.
9, mivel anyatejes táplálásra készültem, se tápszert, se játszócumit nem vittem be magammal. Ezen mi olyan meglepő?
Az készül ezekkel, aki nem akar szoptatni.
Akartam.
Nem ment.
Nem segítettek, ez se az én hibám.
Leginkább az övék, mert a papoláson túl se azt nem vették észre, hogy durván hipotón, se azt, hogy gótikus a szájpad. Mondjuk nem meglepő, azt se tüntették fel, hogy oxigénhiánnyal született.
De képzeld, második gyereknek se vittem se tápszert, se cumit.
Helyette rendesen utána néztem mindennek, kiműveltem magam és voilà, vele ment is.
De nem a DEKK-nek köszönhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!