Van olyan, hogy nem tápláló az anyatej?
Figyelt kérdés
2 hetes baba nem hízott egy grammot se, pedig látszólag van tej. Az étkezésem nem az igazi, sokat idegeskedek a szoptatáson és nem nagyon eszek/iszok. Lehet ezért nem lakik tőle jól? Mikor tápszert adok neki akkor jól alszik,nyugodt.máj. 17. 14:23
22/22 anonim válasza:
Bevallom, én sem lennék teljesen nyugodt, de azért próbálj meg enni, inni, főleg inni, az fontos. Én nem is tudtam máshogy szoptatni, csak ha ott volt mellettem egy liter ásványvíz, pedig amúgy nagyon keveset iszom.
Mérd szoptatás előtt-után, ugyanabban a ruhában, pelenkában. Mivel írtad, hogy olyan mintha nem lakna tőle jól, de a tápszer után nyugodt, lehet hogy tényleg nem tud rendesen szopizni. Mérjed, és ha ez a helyzet, akkor szoptatási tanácsadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!