Mi van akkor ha a 12 hónapos lányom CSAK cicizik még? Baj? Tenyleg nem elég tápláló az anyatej 6hos kor után M akkor sem ha havi 1kilot hízott 10hos koráig?
Nem nagyon akar enni semmit elég válogatós ami ízlik neki abból is egy két falatot eszik.
Sem a püré, sem a darabos nem csúszik.
(76cm 13kg)
#5 Az én 4 évesem 18,5 kg, a 2 és fél évesem 16,8 kg. Egyáltalán nem kövérek, sőt: vékony kislányok. Kicsit mondjuk magasabbak, mint az átlag, lehet azèrt is nem látszik rajtuk.
Szerintem sem normàlis, hogy egy 1 éves csak anyatejet egyen. 1 évesen az én gyerekeim már csak reggel, este és esetleg a délutáni alvàs előtt kaptak tejet/tápszert. Szerintem pròbálkozz, el fogja fogadni a rendes kajàt is.
Te vagy az anyja, azt csinálsz amit akarsz. Feltettél egy kérdést, válaszokat kaptál, nyilvánvalóan nem olyanokat amiket látni szerettél volna.
A fény evést felhozni pedig igazán érett gondolkodásra vall.. Pláne hogy egyértelműen a gyerek veszélyeztetése, biztos tök viccesnek gondoltad amikor leírtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!