A szoptatást vagy a tápszerezést preferáljátok jobban? Ti melyik módszerrel etettétek a kisbabátokat?
56,58,59
Teljesen így gondolom,persze le lettél pontozva szokásosan..
ui: én vagyok aki 1 hétig szoptatott.
Szerintem az anyatej és a tápszer között ma már nincs különbség. A hozzáállás az más kérdés,aki pl azért nem szoptat mert jaj az alakom vagy jaj a cicim tönkremegy hát az érdekes hozzáállás. Akkor van ezzel baj ha később más dolgokra is kiterjedt a gyerek igényének háttérbe tolása VÉGIG a gyereknevelés során,de többnyire ez a cicin kívül nem szokott elòfordulni.
Igas igazából nem fontos hogy tápszer vagy tej,persze a 60-as években még számított volna. Mindenkinek más a kényelmes,de ezért tejtermelő tehénezni aki szoptat és nem jó anyának nevezni aki meg tápszeres az túlzás mindkét fél részéről.
Az a baj hogy akármilyen szépen írom, hogy miert kérdéses a tapszeres gyerek és a tapszeres gyerek között a különbség ugyerzem nem is akarják megérteni.
Én senki felett nem török pálcát csak nem szeretem a süketelést.
Önzés miatt nem akar anyatejjel táplálni? Ergo magát helyezi a saját gyereke elé? Rendben csak ne süketeljen hogy a tápszer ugyanolyan jó. Nem! Nem ugyanolyan jó. Az anyatej sokkal könnyebben emészthető, mint a tápszer és természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!