Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » El fog apadni a tejem, mert...

El fog apadni a tejem, mert érzéketlen, puha lett?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Van egy 35+5 napra született 11 napos kisbabám.

Eddig csak anyatejjel etettem. A bal mellemmel olyan gondom lett tegnapra, hogy visszaszerezte eredeti méretét, puhaságát és érzéketlen. Nem érzem, hogy bizseregne, keményedne, termelődne vissza benne a tej, amiket a jobb mellemben érzek és ez így nagyon kellemetlen.

30-40 max 50 ml-ket szokott kienni belőle. Próbáltam szopi után fejni, de csak pár csepp jött.

Félek el fog apadni vagy legalábbis ez a mellem nem fog elég lenni a babámnak !!!:(

A jobb jelenleg nagyobb, keményedik, érzem ahogy visszatermelődik a tej, bizsereg. 50-60-70 vagy van hogy 80-at is eszik belőle.

Egy étkezés egy cici, felváltva kapja őket.

Félek, hogy így fogok járni a jobb cicimmel is, mert az is kezd egyre puhább lenni.

Felejtsem el az anyatejes táplálást? Még annyira kicsi a babám, méghozzá koraszülött és úgy szerettem volna legalább 3 hónapig, na már most legalább 1 hónapig szoptatni.

Én nagyon szeretem a szoptatást. Fantasztikus érzés és ezáltal érzem magamat közel a babámhoz. Nagyon nehéz lenne elfogadnom, mégha tudom muszáj is, hogyha esetleg pár nap múlva tápszer kellene.

febr. 10. 04:22
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget.:)

Jövőhéten leszünk kedden 3 hetesek, nagyon izgulok milyen lesz ez a növekedési ugrás és hogy mennyi napig tart majd. :)

Most már a hasfájás jött elő, ami a kiságyban levés során mindig előjön, anya mellkasán fekve viszont nincs hasfájás :D más is tapasztalt ilyet????

febr. 16. 16:50
 22/23 anonim ***** válasza:
Anya mellkasa meleg, domború, és sokkal jobb, mint egy lapos ágy.
febr. 16. 17:55
 23/23 A kérdező kommentje:
Hát igen ❤
febr. 16. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!