Éjjel nem szopizik, ez . Ennyire okoz gondot? Puha a mellem, ritkán kemenyedik be, ez jelentheti azt hogy kevés a tejem?
Figyelt kérdés
Holnap leszünk 7 hetisek, napközben elég sokat eszik,este is,de viszont napközben nagyon keveset alszik.. Már 2x előfordult velünk hogy6 óra hossza is eltelt a két Szopi között..2018. márc. 22. 10:02
1/8 anonim válasza:
Egyeni, hogy kire hogy hat. Baratnom szoptaott gyereke ataludta nagyon sokaig az ejszakat, es nem okozott gondot. Az, hogy puha, nem jelent semmit, csak az elso idoszakban a belolvelles utan kemeny, illetve ha nagyon sok ido eltelik ket szoptatas kozott, de ez valojaban nem is jo, mert mikor mar kemeny, azt az uzenetet kapja a tested, hogy kevesebbet termeljen, mert tul sok. Nekem eleg hamar puha lett, 6 honapos koraig kizarolag szoptattam, es azota is szopizik, most 2 eves.
2/8 anonim válasza:
Ez lenne a normális, hogy éjjel nem szopik, csak nappal. Az ő gyomrának is kell a pihenés.
3/8 anonim válasza:
Az a normális ha éjjel nem eszik
4/8 anonim válasza:
Megkérdezhetem,hogy így mondod, hogy "hetisek",vagy elírtad?
Nekem nappal 2 óránként szopott,éjjel meg 3x,úgyhogy irigyellek!
5/8 anonim válasza:
Aki azt irja, hogy az a normalis, hogy ejjel nem szopizik, tudna linkelni errol jelenlegi hivatalos ajanlast?
Vegeztem egy tanfolyamot a szoptatasrol, abban nem volt ilyen. En ugy tudom, hogy teljesen normalis, sot bizonyos szempontbol elonyos az elso 1-2 evben az ejszakai ebredes, kulonosen csecsemokorban, es a tejtermeles fenntartasara kedvezo hatassal van, van, akinek enelkul el kezd apadni a teje, de ez teljesen egyeni.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! Tényleg csak 2x fordult elő hogy ilyen sokáig nem evett,csak aggódtam,de szépen gyarapszik a súlya.. Hát én Vajdasági vagyok,mi másképp írunk,nem vagyunk olyan kifinomultak 😀😀
2018. márc. 22. 17:58
7/8 anonim válasza:
Nem bántásból írtam, csak érdekelt! Köszi, hogy válaszoltál rá! :)
8/8 A kérdező kommentje:
Semmi baj,nem vettem sértésnek :) köszönöm a válaszokat :)
2018. márc. 23. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!