El fog apadni a tejem, mert érzéketlen, puha lett?
Sziasztok. Van egy 35+5 napra született 11 napos kisbabám.
Eddig csak anyatejjel etettem. A bal mellemmel olyan gondom lett tegnapra, hogy visszaszerezte eredeti méretét, puhaságát és érzéketlen. Nem érzem, hogy bizseregne, keményedne, termelődne vissza benne a tej, amiket a jobb mellemben érzek és ez így nagyon kellemetlen.
30-40 max 50 ml-ket szokott kienni belőle. Próbáltam szopi után fejni, de csak pár csepp jött.
Félek el fog apadni vagy legalábbis ez a mellem nem fog elég lenni a babámnak !!!:(
A jobb jelenleg nagyobb, keményedik, érzem ahogy visszatermelődik a tej, bizsereg. 50-60-70 vagy van hogy 80-at is eszik belőle.
Egy étkezés egy cici, felváltva kapja őket.
Félek, hogy így fogok járni a jobb cicimmel is, mert az is kezd egyre puhább lenni.
Felejtsem el az anyatejes táplálást? Még annyira kicsi a babám, méghozzá koraszülött és úgy szerettem volna legalább 3 hónapig, na már most legalább 1 hónapig szoptatni.
Én nagyon szeretem a szoptatást. Fantasztikus érzés és ezáltal érzem magamat közel a babámhoz. Nagyon nehéz lenne elfogadnom, mégha tudom muszáj is, hogyha esetleg pár nap múlva tápszer kellene.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát. Nagyon megnyugtat, hogy egyöntetűen ilyen sokan azt írtàtok, hogy csak beállt a kereslet kínálat.
Akkor igaz semmi nem történik, ha innentől nem fejem ki a szopizott ciciből a maradékot, ami lehet 10 csepp.
Anyósom meg párom mondja ezt folyton, hogy vagy el fog apadni a tejem vagy nem fog többletet termelni majd ha kell és hogy ezért lett puha meg érzéketlen, mert amióta hazaértem a kórházból csak szoptatok és nem fejek.
Nagyon örülök, ha ez így működik, hogy a mell visszapuhul miután már tudja mennyi kell a babának.
Gondolomy ahogy nő majd a baba és több tej kell neki többet fog cicizni és így több tej termelődik majd, gondolom semmi köze ennek a fejéshez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!