Anyatej mindenáron?
Kedden lesz 1 hónapos a második babánk.
Elsőszülöttem tápszeres volt. Egész hamar az lett, kb. 2 hetesen.
Most van tejem, tápszert csak 1x kellett neki adni, de anatómiailag képtelen vagyok a szoptatásra, így lefejt anyatejet kap. De belefáradtam.
Az egész napom abból áll ki, hogy fejek és etetek. Jó, igaz, apuka is átvesz etetéseket, akkor tudok pihenni, és a nagyobbal többet foglalkozni.
Tényleg szar anya vagyok, ha bedobom a törölközőt?
14 vagyok!Igen borzalmasan fájt az elején,nem szerettem szoptatni,de kitartottam.Javaslom ezt a kenőcsöt!
De miért bimbóvédőt használsz, amikor bimbókiemelő kellene neked???
Nem ugyanaz!
Ki látott el ennyire vacak tanáccsal?
Egyébként elsővel fejtem, soha többet, nem érte meg a ráfordított energiát, mivel semmi időm nem volt a gyerekre mellette, és a tej így se úgy se volt elég.
Második tudott szopizni, ég és Föld volt a kettő élmény. Vele se volt elég tejem, keményen küzdöttem, de megtérült.
A helyedben felvenném egy normális tanácsadóval a kapcsolatot, megkísérelném visszaterelni a gyereket a mellre. Nincs olyan, hogy anatómiailag alkalmatlan. Akkor fejni se tudnál (fordítva nem lenne igaz, van aki szoptat, de fejni nem tud).
Ha nem menne egy hónapon belül, akkor tápszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!