Miért akarja egy nagymama mindenáron, hogy az anya lefejje a tejet, és azt ő adhassa az újszülöttnek?
Mert hülye.Bocsi, de ez egy baromság.Ha a baba szépen szopik, akkor miért akarja cumisüvegből etetni?Hogy cumizavaros legyen?Aztán meg ne szopjon?
Az én anyósom is állandóan etetni akarja, igaz az enyém tápszeres, de már mondtam neki, hogyha szopna, akkor is ő akarná szoptatni?????
köszi.
Erre nem is gondoltam. Valamiért azt érzem, hogy ő sem, hanem a saját személyét akarja talán előtérbe tolni?
Lehet, hogy a gyerek jobban szereti azt, aki eteti?
Huuu ez nem jó, hogy cumisüvegből eszik, egyrészt neked sem, mert fejni kell (és az fájdalmasabb, mint ha szopik a baba), másrészt meg az anyjához legyen kötődése a babának, nem a nagymamához...egyenlőre.
Ha netán mégiscsak ráderőltetné, hogy fejjed a tejet, és Ő eteti, akkor add oda a cicit is, hogy emlékezzen rá.
Ez azért mondom, mert az Én kisfiam nem tudott szopizni 2 hétig az elején, és cumisüvegből etettem, de mindig odanyomtam neki a cicit is, hogy max egy kicsit szöszöljön vele. 2 hét alatt eljutottunk oda, hogy nem fogadja el a cumisüveget csak cici kell, és ez így van van most is, jelenleg 4 hónapos.
Bocsánat, nem értem... a baba szopik rendesen, a nagymama meg belekattog abba, hogyan eteted a saját kisbabád, és még ezek után felmerül valakiben az a válasz, hogy "Ha netán mégiscsak ráderőltetné, hogy fejjed a tejet, és Ő eteti, akkor add oda a cicit is, hogy emlékezzen rá." - Ha az én anyám vagy anyósom bele merne szólni, hogyan etetem a saját gyerekem, csak azért, mert neki lelki zavara, vagy komplexusa van, vagy csak mert fontosnak akarja érezni magát, aznap lépte volna át utoljára a köszöböt. Mi az, hogy "ráderőlteti"? Ki az anyja annak a gyereknek???
Kizárt, hogy én ezt egy fél percnél tovább hallgatnám!
véleményem szerint mielőbb tisztázd a felállást drága mamával, mert komoly gondjaid lesznek még ebből a viselkedésből!
L27
igen, a saját anyám.
Sajnos, nem mindenben ilyen segítőkész, sőt. Pont ezért érzem azt, hogy nem a gyerek érdeke a fontos, hanem az ő személye.
Én is úgy érzem, hogy ezt nem szabad megengedni.
Köszi, mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!