Párom nem akar mindenáron babát, én viszont igen?
Figyelt kérdés
Azt mondta nem baj ha nem lesz, vagyis ha meddő vagyok nem hagy el. De én akkor is selejtnek érzem magam, úgyérzem a testem cserben hagy minden hónapban valahányszor megjön a havim. A pszichológus drága, ti mit tennétek a helyemben? A kivizsgálás is még messze van, na meg 25 év alatt nem foglalkoznak az emberrel.2022. okt. 23. 16:10
1/37 A kérdező kommentje:
Valami együttérzés-félét várnék vagy sorstársakat...
2022. okt. 23. 16:11
2/37 anonim válasza:
Dehogynem foglalkoznak!
Mióta nem sikerül?
6 hónap az átlag..
(A gyerek drágább, mint egy pszichológus!)
3/37 anonim válasza:
Éld, élvezd az életet úgy ahogy van. Egy csomó tehertől és stressztől megkíméled magad, ha nem csinálsz gyereket.
Az ilyen beteges rágörcsölés egyáltalán nem segít egyébként sem, szóval abszolut rossz a hozzáállásod.
4/37 anonim válasza:
Ja és ha 1 évig nem jön össze, utána érdemes orvoshoz fordulni. De ha a párodat ennyire nem érdekli a dolog, még az is lehet hogy rámegy a kapcsolat, mivel ő a hosszadalmas kezelésekhez, gyógyszerekhez, vizsgálatokhoz stb stb is másképp fog hozzáállni.
5/37 anonim válasza:
Vegyél ovutesztet. Lehet, hogy nem találjátok el.
7/37 anonim válasza:
Mi a bánatért fogadna örökbe ilyen fiatalon?Te vagy az örökbefogadás mániás aki mindenhez ennyit ír?:)
Ja meg várjon éveket egy nagy gyerekre mivel kicsit úgy sem kapna:-D
Remek ötlet jár a taps!Közben meg már rég sikerül neki a baba:)
8/37 anonim válasza:
Ne ezen kattogj, és sikerülni fog. Élvezd az életet a szerelmeddel. Jönni fog amikor jönnie kell. Orvost meg lehet próbálni, nem veszítessz semmivel.
9/37 A kérdező kommentje:
azt mondta párom hogy nem fog elhagyni ha abszolút nem sikerül.
másnak a gyereke meg nem kell sehogyse.
2022. okt. 23. 17:09
10/37 A kérdező kommentje:
nekem a saját vérem kell akit ismerek.
2022. okt. 23. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!