Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Párom nem akar mindenáron...

Párom nem akar mindenáron babát, én viszont igen?

Figyelt kérdés
Azt mondta nem baj ha nem lesz, vagyis ha meddő vagyok nem hagy el. De én akkor is selejtnek érzem magam, úgyérzem a testem cserben hagy minden hónapban valahányszor megjön a havim. A pszichológus drága, ti mit tennétek a helyemben? A kivizsgálás is még messze van, na meg 25 év alatt nem foglalkoznak az emberrel.
2022. okt. 23. 16:10
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

"azt mondta párom hogy nem fog elhagyni ha abszolút nem sikerül."

Viszont ha így áll hozzá, az is benne van a pakliban, hogy mivel nem feltétlen kell neki gyerek, majd nem fog eljárni veled kivizsgálásra, kezelésekre sem, mert minek?

Szóval én nem azon görcsölnék, hogy elhagy-e, hanem támogatna-e, ha esetleg több évnyi próbálkozás lesz a tervekből, hajlandó lesz-e akár csak egy andorlógiai kivizsgálást bevállalni, vagy ahhoz túl nagy macsó, hogy neki ott matassanak.

Egy ismerősöméknél is itt bukott a történet.

2022. okt. 23. 17:21
 12/37 anonim ***** válasza:
90%
Engem ez a hozzáállás sokkolt, nekünk egy éve nem sikerül a férjemmel, de ő még csak nem is mond hasonlót….Mi miatt jön rögtön azzal, hogy meddő vagy? Mióta próbálkoztok? Nekem ez kicsit olyan mintha pár hónap után lennétek…
2022. okt. 23. 17:40
 13/37 anonim ***** válasza:
90%
Mert a gyerek nem drága, csak a pszichológus... Jól elhomályosított téged is ez a sok elvárás a nők felé.
2022. okt. 23. 17:58
 14/37 babyboom567 ***** válasza:
86%

Kedves Kérdező!

Minden bántás nélkül, ha gyerektelen dolgozó párként, nem tudsz pszichológust fizetni magadnak, akkor kezdj el tanulni valamit,másodállást vállalni és gyűjteni, és picit elhalasztani a gyerekvállalást.

Komolyan mondom,nem vicc, a gyerek rengetegbe kerül akkor is ha problémamentes.Ha meg bármi van,akárcsak pl szemüveg kell, a gatyád is rámegy.

2022. okt. 23. 18:12
 15/37 A kérdező kommentje:
ő nem mond ilyet. én mondom magamra. figyeljetek ide... én sose buktam el. semmin. és tavaly már volt egy vetélésem. de az a baba nem tőle volt... valahogy nem sikerül nekem ez, holott mindent megteszek érte.
2022. okt. 23. 18:13
 16/37 A kérdező kommentje:
igazából telne pszichológusra. csak nem akarok hetente 20 ezret fizetni.
2022. okt. 23. 18:14
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Tehát tavaly még egy másik pasitól voltál terhes? Akkor nem olyan nagy baj, ha még nem jön az a gyerek. Mióta vagytok egyáltalán együtt?
2022. okt. 23. 18:19
 18/37 anonim ***** válasza:
95%

Ne haragudj, de nagyon fontos lenne a pszichológus, ha tavaly még mástól voltál terhes, most meg vele próbálkozol több hónapja.

Nem akarlak megsérteni, de talán mindannyiótoknak jobb, ha még nem jön össze a baba, lehet nem véletlenül.

2022. okt. 23. 18:21
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az állapotodban nem szabad gyereket akarni. Nem vagy jól!
2022. okt. 23. 18:55
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szétzuhantnak, kétségbeesettnek tűnsz. Friss kapcsolatból (mert ha tavaly mástól voltál terhes, hosszú ez még aligha lehet) rögtön gyerek kell. Pszichológusra nem pazarolsz pénzt, holott látszik, hogy lenne dolgod vele. Közben magadat fikázod, láthatóan az önbizalmad a béka feneke alatt van. Így akarsz anya lenni? Előbb magadat kéne rendbetenni pszichésen, így nem lehet egy másik emberért felelősséget vállalni, könyörgöm.

Te a fejedbe vetted, hogy majd a gyerek rakja össze az életed? Hát nem fogja.

2022. okt. 23. 18:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!