Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Párom nem akar mindenáron...

Párom nem akar mindenáron babát, én viszont igen?

Figyelt kérdés
Azt mondta nem baj ha nem lesz, vagyis ha meddő vagyok nem hagy el. De én akkor is selejtnek érzem magam, úgyérzem a testem cserben hagy minden hónapban valahányszor megjön a havim. A pszichológus drága, ti mit tennétek a helyemben? A kivizsgálás is még messze van, na meg 25 év alatt nem foglalkoznak az emberrel.
2022. okt. 23. 16:10
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

annyira félelmetes számomra hogy pár sorból levágjatok hogy mennyire szarul érzem magam.

kerdezni csak szabad a páromtól. ő adott egy választ. de én akkor is selejtnek érzem magam. ti nem veszitek észre hogy kb mindenkinek összejön? ha akarom ha nem, látom...

2022. okt. 23. 19:08
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

"de én akkor is selejtnek érzem magam. ti nem veszitek észre hogy kb mindenkinek összejön? ha akarom ha nem, látom..."

Ha selejtnek hívod magad, szerinted lángésznek kell lennünk ahhoz, hogy levágjuk, hogy szarul vagy lelkileg?

Egyébként persze, csak neked nem jön össze. Ez egyrészt hülyeség, másrészt ez szerinted verseny?

Tele vannak a reprodukciós intézetek olyan párokkal, akik nem egy pár hónapos kapcsolatból, hanem évek óta nem esnek teherbe. Neked meg legfeljebb pár hónapnyi próbálkozásból nem jött össze, és meddőnek, selejtnek kiáltod ki magad.

Az exeddel ezért ért véget? A vetélés után ezt hallgatta tőled, és inkább szakított veled? Nem lepődnék meg.

2022. okt. 23. 19:33
 23/37 A kérdező kommentje:

A vetélésem körülményeit hagyjuk. Nem lehet már semmit tenni.

Frusztrál természetesen hogy mindenkitől azt hallom hamar megfogant a baba, nekem meg kvázi évek óta nem jön (másoknak lesz tabi vagy pharmatex vagy gumi mellett de a megszakitásból is van sok), holott én se védekezek megfelelően.

2022. okt. 23. 19:38
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gyerek vagy meg.
2022. okt. 23. 19:39
 25/37 A kérdező kommentje:
2 éve várok... jogos hogy ki vagyok bukva.
2022. okt. 23. 19:42
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Az ég óvja a leendő gyerekedet, hogy ne egy alkalmatlan szülőpárhoz érkezzen. Keress szakembert, mert nagyon nem vagy lelkileg jól.
2022. okt. 23. 19:47
 27/37 NTBS ***** válasza:
100%
Leülnék a párommal beszélni.
2022. okt. 23. 20:29
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

Összefoglalom:

2 éve akarsz gyereket( 25 év alatt vagy még mindig)

Tavaly már volt terhességed, mégis meddőnek gondolod magad.

Tavaly még mástól voltál terhes, miközben 2 éve akarsz gyereket..de a vetélés körülményeit hagyjuk..

“Selejt vagy”

Véleményed szerint oszichológus kell.

És mi honnan tudjuk ennyiből, hogy nem vagy rendben?

Mivel elmondtad, hogy nem vagy eprendben, de a fenti pár sorból is lejön.

Tehát minden 3. Terhesség elvetél a statisztikák szerint.

Nekem van ismerősöm, akinek 8 vetélés és x lombik után spontán lett 2 gyereke..( ugyanattól a férfitől..)

Szedd össze magad, várj 2 évet míg felnősz és akkor gondold újra

2022. okt. 23. 20:31
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Szóval 25 alatt vagy, de neked minden áron gyerek kell azonnal, mert mindenkinek van és ha neked nincs, selejt vagy. Az meg tök mindegy, kitől. Van itt baj.
2022. okt. 23. 22:26
 30/37 anonim ***** válasza:
88%

Húha, szerintem neked nagyon nem kell még gyerek. Tavaly még egy másik pasitól voltál terhes, most meg gyereket szeretnél az éppen aktuálistól?! Korai. Azt sem tudod még ki fia borja a csávó, nem is ismered. Majd, ha pár évet éltetek együtt, akkor talán lehet gondolkodni rajta. Na de így? Én 4 éve vagyok együtt a férjemmel, 3,5 éve élünk együtt. Most 4 hónapos a kislányunk és nem könnyű. Egymásra kevés időnk van. Ő sokat dolgozik (most muszáj is a jelenlegi gazdasági körülmények miatt), én itthon vagyok, de a baba sokat sír, nagyon nehéz vele. Egész napomat felemészti. Nehezebb, mint egy 8-12 órás műszak a munkahelyemen. Fáradtabb vagyok. Úgy gondolom, hogy mi már összekovácsolódtunk annyira, hogy ezt a kis időt kibírja a kapcsolatunk. Na és ti? Majd, ha bababüfis a pólód, nem vagy tipptopp, fáradt vagy, karikás szemekkel mész egész nap, ő akkoris ott lesz melletted végig? Egy gyerek próbára teszi a kapcsolatot, és szerintem ő még 1 év után erre nem áll készen. A férjem 37 évesen mondta, hogy készen áll a babára. 38 most, hogy megszületett. Előtte is pedzegettem 1 évvel (akkor 2 éve voltunk együtt) és azt mondta, hogy ne haragudjak, de ezt így azonnal ne még. Idő kell. Megkapta, meg is érett benne a gyermek utáni vágy 1 évvel később. Gondold át alaposan. Egy gyerek nem garanciális, nem visszaváltható. Az életed örökre megváltozik, és utána mindig a gyerek lesz az első.

Én is úgy gondolom, hogy szakemberre van szükséged. A gyerek nem megoldás a lelki problémáidra.

2022. okt. 23. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!