Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Párom nem akar mindenáron...

Párom nem akar mindenáron babát, én viszont igen?

Figyelt kérdés
Azt mondta nem baj ha nem lesz, vagyis ha meddő vagyok nem hagy el. De én akkor is selejtnek érzem magam, úgyérzem a testem cserben hagy minden hónapban valahányszor megjön a havim. A pszichológus drága, ti mit tennétek a helyemben? A kivizsgálás is még messze van, na meg 25 év alatt nem foglalkoznak az emberrel.
2022. okt. 23. 16:10
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
30%
Addig örülj amíg nincs...nekem van, hát..szeretem, de akinek nincs én azt mondom addig örüljön..
2022. okt. 23. 23:15
 32/37 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a párodnál van a bibi, és nem nálad.
2022. okt. 24. 07:11
 33/37 A kérdező kommentje:

2 év múlva lesz 40.

nem gondolnám hogy ő a hibás.

2022. okt. 24. 07:28
 34/37 anonim ***** válasza:
75%
Hogyan tervezel változtatni, kérdező?
2022. okt. 24. 07:37
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, a válaszaid alapjan nagyon is megerne az a 20ezer forint a pszichológusnal töltött időre. Ilyen mentális állapotban nem szabad!!!! gyereket vallani. Ha jobban leszel, akkor a gyerek is jó helyre kerül, de így kérlek ne.
2022. okt. 24. 08:41
 36/37 anonim ***** válasza:
50%

31es,nem irigylem a gyereked.

" Hát...szeretem" ...szegény gyerek,ő nem kérte hogy megszüld

2022. okt. 24. 11:18
 37/37 babyboom567 ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Most így végigolvasva az összes írásod,arra a véleményre jutottam, hogy nagyon erősen gondolkozzál el,mert az aktuális barátodat , igazából nem érdekli hogy felcsinál-e.Egy normálisan gondolkodó,felelősségteljes pasi(és nő sem),nem csinál gyereket friss párkapcsolatba. És ha mégis terhes leszel, akkor nagyon nagyon meg fogod szívni, mert az első gondnál le fog lépni, és egyedül maradsz a babával, de lehet már terhesen.

Ez a felelőtlenség régen sem volt kifizetődő,de amilyet változott a világ, ez most ebben a egészségi,gazdasági és társadalmi helyzetben, a harmadik világháború előszakaszában, kb öngyilkosság.

2022. okt. 24. 11:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!