Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan fogadtassam el vele...

Hogyan fogadtassam el vele cici helyett a tápszert?

Figyelt kérdés

9,5 hónapos a lányom,születése óta nem aludtam szerintem három óránál többet egyhuzamban,és ez még egy jobb este. Átlag öt hatszor kelünk,max hat,de inkább öt órát alszom,több részletben. Kivagyok,elegem van. Apja vigyáz rá néha,de már annyira hányingerem van az állandó kimerultsegtol hogy nem segít hahazajön és egy órára elajulok. Aludni akarok végre,normálisan. A problémám,hogy nem fogadja el a tápszert. Nem az ízével van gondja,eszik mindent is. Csak a csöcs kellene neki...hajnali egykor,háromkor,ötkor,kettőkor,meg a jó isten tudja mikor is.Nem anya kell neki,hanem csöcs. Szopik belőle rendesen,nem komfortszopi. Szopik,megitatom,aztán alszik is vissza. De a tápszert nem fogadta el. Vitte volna az apja,hogy ne kapjak szív infarktust a kimerültsegtol,de orditott. És csak amint a csöcs került a szájába,lett kuss.Napközben is rendesen eszik,akár mennyit adok neki vacsorára,ugyanúgy állandóan is kelunk. A kérdésem,hogy a banatba lehetne lenyomni a torkán a tápszert? Hogy lehetne leszoktatni a cicirol? Ordit ha megérzi az itatót, ha nem a cici jön...de megissza a tápszert is,csak legyen cici. Szóval nem azzal van gond hogy másféle tápszer kell!

..tisztában vagyok vele,hogy sok a helyesírási hibám,sok helyen vulgáris is vagyok, és kicsit vagy nagyon érthetetlen és csapongó is,de a legutolsó utáni erőmmel írom ezt is. Komolyan mondom megdöglök,ha nem hagyjuk abba a szoptatást. Segítsetek kérlek,senki sincs segitsegem,aki tudna ebben segíteni.

2023. dec. 18. 11:59
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
20%
Nyugtatóteát próbáltad már ami gyerekeknek való?
2024. jan. 1. 19:38
 62/64 Bogica0616 ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, hogy alakulnak a napjaid? Én sem alszik napi 5 óránál többet azt is több részletben, de így is több mint az első babámal. Tapszeresek, de nem aludták át az éjszakát.
2024. jan. 10. 10:43
 63/64 A kérdező kommentje:

62. Szia Bogi a! Az én Bogicám (Boglárka a kislányom) nos..ugyanaz van. Gyenge vagyok,egyszerűen nem bírom sírni hagyni, így "futok a cicivel". Azóta talán még rosszabb,mert alakul át az alvása,van,hogy felébred e sjatszani akar. Persze nem vesszük ki a kisagybol,de isntenesen reklamál,így aludni lehetetlen. Nekem Z együtt alvás sosem vált be,minden apró rezdülésére megebredek,így még azt a minimálisat se aludtam,mint most. Karácsonykor jó volt,ért itthon volt a férjem,legalább nappal valami pihenés jutott..most megint zombi mód van. Nem tudom,nincs több ötletem, élek túl egyik napot a másik után. De imádom,amikor sokan már kérdezik,mikor lesz második baba?

Ráadásul a nappali két alvása is inkább már egy,a délutáni kikopóban van,pedig nappal altatásból altatasig éltem,élek. Kitartást Neked is,sajnos nem tudok vigasztalotnirni.

Semmilyen tápszert nem fogad el továbbra sem. Nem tudok okos lenni,mert az itteni tanácsok is megoszlanak,az egyik rész szerint amrtir vagyok,a másik resz szerint blfsz mert futkosok a cicivel,hagyjam sírni aztán kesz. Szóval választhatók a blfsz és a mártír között..egyik se akarok lenni de nulla azaz nulla ötletem van.

2024. jan. 10. 11:58
 64/64 anonim ***** válasza:
100%
Sem balfsz, sem mártír nem vagy. Vannak nehezebb gyerekek. Csak a sok eszik-alszik-vigyorog baba anyja ezt nem hiszi el, mert nekik mázlijuk van, akkor biztos ők csinálták jól, pedig csak ez jutott nekik
2024. jan. 10. 13:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!