Szoptatás alatt melyik fehérje shaket lehet fogyasztani?
Figyelt kérdés
8 hónapos a babám, nagyon szeretném leadni a maradék 3 kilót, arra gondoltam esténként már csak valamilyen dietas shake-t innék, de amiket nézegettem, mindben vannak olyan összetevők, amelyek szoptatás alatt nem ajanlottak (l-carnitin, édesítőszerek)? Tudtok ajanlani valamit?2023. okt. 13. 21:27
1/9 anonim válasza:
Ha natúrt iszol, akkor abba általában ilyen nem kerül.
Vagy pl én barna rizsfehérjét vettem. Általában mindig olvasom az összetevőket és annó is az ízesítetlen fehérje mondjuk csak tejsavófehérjét tartalmazott.
2/9 anonim válasza:
Emiatt nem szeretek ízesítettet venni, amit írsz , mert abban biztos hogy van édesítőszer meg egyéb anyagok.
3/9 anonim válasza:
Normális étrend kell, nem fehérjeshake
4/9 anonim válasza:
3, én ha bele gebedek sem tudok annyi fehérjét bevinni amennyi kellene. Minden nap pedig nem fér bele hogy húst egyek.
5/9 anonim válasza:
Van amelyik fehérje tök jó, én pont emiatt szeretem az ízesítetlent.
6/9 anonim válasza:
Hát ne "diet" verziót válassz! Egyébként is parasztvakítás a legtöbb női termék.
Sima Biotech vagy Scitec alap fehérje megteszi. Myprotein se rossz.
7/9 anonim válasza:
Ha fogyni akarsz, miert feherjet keresel?
Kaloriaszamolas es csokolom.
8/9 anonim válasza:
Szerintem egy natúr csirkemell salátával sokkal jobb. Vagy egy kaukázusi kefír üresen, esetleg egy abonettel. Jól eltelít, nem kell aggódni az adalékanyagok miatt. Mondjuk a csirkénél legjobb, ha bio vagy tanyasi.
9/9 anonim válasza:
Én Naturize barnarizs fehérjét ittam, a karamellás ízűt. Ez teljesen tiszta fehérjepor.
DE én nem fogyás miatt ittam, és önmagában nem finom! Rizstejjel+banánnal turmixolva,kis plusz fahéjjal mézzel ittam, úgy finom volt.
Ha bírod a nemfinom dolgokat akkor ajánlom mert ez tuti mindenmentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!