Lombik beültetés után, enyhe-közepes hiperstimuláció miatt, lehet-e fehérjeport fogyasztani?
Napi 5 liter vizet iszok (ki is pisilek még többet is) sok fehérjedús táplálékot eszem. Enyhe hasfájáson kívül (de az sem mindig) nincs más tünet, az orvos egy minimális vizet lát a hasamban.
Viszont félek, hogy a terhesség előrehaladtával ez a hiperstimuláció felerősödik.
A férjem vett fehérjeport (bio tech usa iso whey zero) de nem tudjuk, hogy ihatom-e. Árt-e vagy sem?
Köszönöm annak a véleményét, aki már volt hasonló helyzetben.
Én ittam, pont az isowhey zero-t én is. Tiszta, nem árt.
Emellett sok túró, színhús. A hcg szint emelkedésével valóban erősödhetnek a hiperstimu tünetek, én ebből tudtam hogy terhes vagyok :) Sok sikert!
Nagyon nagyon köszönöm a választ :)
Milyen adagokban ittad? Kaptunk hozzá egy kis kanalat (volt nagyobb is de a kisebbet adták) azt mondták, hogy 1 kis adagolókanál 2dl vízbe = 25g fehérje.
Te hogyan alkalmaztad/mérted ki az adagokat, és mekkora adagot ittál?
Köszönöm
Vettünk hozzá shakert is.
Tehát akkor mehet a napi 2 adag. A 3 adag már sok?
Szintén lombikos, enyhe tulstimulacioval. Orvos javasolta a fehérjét napi egy adagot. Iso whey zerot iszok én is. Két deci vízzel nekem túl tömény volt, hozzaerto javaslatára 3 dl vízben oldom fel.
Mellé rengeteg hal, csirke, túró, tojás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!