Lombik beültetés után pár órával elvileg már megkezdődik a beágyazódás? Tegnap volt a beültetésem, de nem érzek semmi különöset.
Szia kedves kérdező.
Igen már tegnap mikor vissza kaptad a babát (babákat) már el keztek beágyazódni igen én is lombikos voltam és három babával.
Ja és én mikor vissza kaptam őket a délelőtti folyamán én már este borzalmas erős szúródásokat éreztemba itt már ők ágyazódtak be.
Drukkolok h sikerüljön és babás legyél.
Kedves első! Kérlek magyarázd el, hogy egy lombikos beültetés után mi vándorol és hova??
Kérdező! A beágyazodást nem mindenki érzi, de emiatt ne aggódj. Mikor kell menned az első vizsgálatokra?
Szerintem meg attól függ, hogy hány napos embriókat kaptál vissza. Pl. Egy 2 napos embrió még napokig osztódik, fejlődik ilyenkor, és csak pár nap után kezdődik a beágyazódás, míg egy 5 napos embrió értelemszerűen már sokkal fejlettebb, így a beágyazódás is hamarabb kezdődik meg a beültetés után.
Sok sikert!!!
Kedves első.
Te a kérdést el olvastad normálisan?
A kérdés lombik beültetés nm inszenináció te össze téveszted a kettőt az inszeminációnál vándorolnak napokig nm a lombiknál.
Ha nm tudod h az ilyen beavatkozások h, működnek akkor ne irj butaságot.
7-es! Sajnos még most sem érti, mert az előtted lévő hozzászólás is az ővé. :(
Kedves első, tedd meg kérlek, hogy nem riogatod a kérdezőt a hozzá nem értéseddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!