Hogyan tudom megnyújtani a szopizások közötti időt?
Szerintem még nagyon pici a babád, és nem kellene ezzel törődnöd. A babák nagyon szépen beállítják maguknak a szopizási szokásaikat, és 2-3 óránként szopiznak. 2-3 hónaposan áll ez be, hagyj még neki időt szerintem. De ha ezt te mégis másképp gondolod, akkor költögetéssel tudsz segíteni a dolgon. Ne hagyd, hogy elaludjon, mozgasd a kis fejét, arcát, simogasd, becézgesd, hogy felébredjen, s folytassa a szopit. Ha jóllakik, nem fog óránként cicit kérni.
Le is fejheted a tejet, és cumisüvegben is odaadhatod neki, akkor többet fog enni és gyorsabban, de ezt nem szokták ajánlani, mert könnyen leszokhat így a szopizásról. Ez mondjuk szerintem hülyeség, de szakértők ezt mondják. A lényeg, hogy lakjon jól, mielőtt elalszik.
Sok sikert!
Maszirozd a kaza alatt, vagy a lábát én így csinálom, ne enged aludni.
Nézd meg mennyi tejed van, mert lehet túl kevés (fejéssel vagy mérlegeléssel) így elöször 2 órára kihúzhatod aztán tovább.
Ha óránként eszik csak te mész benne tönkre.
szia...mikor meglett a kisfiam mi is így voltunk...be fog állni.Sokat rakd cicire,hogy több tejed legyen-így ő is többet fog enni,eltelik és többet bír ki.
Mi sem hagytuk elaludni közben (bár teljesen mindegy volt,nem érdekelte :) )Most 4 hónapos és nagyon szeret cicizni-van hogy nem enni akar,hanem csak megnyugodni,vagy aludni és 2-3 órát bír ki szopizás nélkül. Hidd el,minden rendben lesz,még nagyon pici a babád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!