Nem tudom, hogy mit csináljak? Nagy bajban vagyunk!
Nem tudok érdemben hozzászólni a szopibajhoz mert még kezdő anya vagyok csak de annyit hozzátennék hogy én is mindenhonnan azt hallom hogy ne adjak a babának mézet.
2 hónapos kisfiú anyukája
Szerintem az ízérzékelésével lehet a gond, mert van egy olyan összefüggés az orr és a nyelv ízérzékelése között, ami ha a sok orrtisztítás folyamán sérülhet.De ez idővel regenerálódik. Éjszaka pedig szerintem félálomba szopik és olyankor ösztönösen cselekszik.Nappal pedig nem olyannak érzi a tej ízét mint a megszokott. Amúgy ha beteg nem baj akármikor, de szopizzon az a legjobb neki. Remélhetőleg nem akarja leválasztani magát, mert az én lányom pont így csinálta 7 hónapos korában. Őt napközben nem igazán érdekelte a cici mert más dolgokkal volt elfoglalva, de éjszaka és hajnalba amikor még csak ki sem nyitotta a szemét jó volt a tejcsike. Idővel aztán persze ez is elmaradt.
Meli
Nem olvastam vegig a valaszokat.Lehet hogy nyeleskor faj a fule?Ha nem akar szopizni le kell fejned foleg ha csomos.Poharbol probald neki adni.
Itt kerhetsz segitseget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!