Most akkor nagy bajban vagyok vagy mi?
Már egy jó ideje egy roma srác terrorizálja az osztálytársaimat, aki mellesleg két éve járja a nyolcadikat. Ha belép az osztályba mindenkinek el kell kussolnia, mert ő ezt mondta, aki meg nem teszi azt megcsapja. Kajáldában, ha valakinek azt mondja, hogy "felállsz!", akkor annak fel kell állnia, mert megvágja. Ha valaki ül a padon és nem áll fel, ha ő mondja, akkor odavág egy jó nagyot.
Na nekem ebből tegnap elegem lett. A best barátomat éppen meg akarta ütni, mert megszólalt, miközben ő beszélt. Odamentem és lefogtam a kezét, mire ő gyáván hátba vágott. Én erre annyira dühös lettem, hogy teljes erőből úgy képen vágtam, hogy a srác még a falat is lefejelte. Az atomkemény srác tehetetlenül feküdt a földön. Gondolkoztam, hogy még egy utolsót belerúgok izomból, de fekvő embert nem dicsőség megrúgni. Már mentünk volna el, amikor ezt mondta: há hétfőn megszivod, me szólok a tesóimnak, oszt jól megagyalnak!
Ismerem a romák taktikáját, tudom csapatosan szeretnek támadni, szóval kicsit megijedtem, de ha egy megvolt, jöhet még több is. Pár osztálytársam felajánlotta, hogy mellém állnak, ha mégis eljönnének értem. Megjegyzem nem vagyok egy verekedős típus, de szerintem ez már bőven kijárt neki. Furcsa módon nem kaptam semmiféle megrovást, szerintem, jópár tanár is megtette volna, ha ez lehetséges lett volna.
Mire számítsak hétfőn?
hétfön hidd el lesznek 5-6 de te szerez legaláb 9-10 embert:D (barát, osztálytárs, fiu rokont) ha tanároknak szól egyszer ugy is elkapják ha nem suli körül vagy
de ha ő ilyen egy ütéstöl fekszik akkor az egész family sem lehet más..
Járj a haverjaiddal sose egyedül és ne mutasd ki hogy félsz.
Csak nyugodtan és maga biztosan. Egyébként jól tetted hogy képen vágtad már rá fért.
ügyi vaagy :D csak így tovább :)
én is azt mondom,amit az előttem írók :P
11L
utsó vok
12L csak félrenyomtam ><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!