9 éves kislányom bajban van?
Harmadik osztályos a lányom.Tegnap mikor érte mentem a suliba nagyon sírt és már messziről kiabálta,hogy anya nagyon rosszat csináltam!...Van az osztályukban egy olyan kislány akit a nagymama nevel ki tudja mióta,mert az édesanyját én életemben nem láttam,se édesapját.Állítólag ennek a gyereknek az anyukája Amerikában dolgozik,ezért a nagymama neveli a gyereket.
Az én kislányom azt mondta a kislánynak,hogy nem Amerikában van anyukád,hanem biztos börtönben.Na ebből az egy mondatból hatalmas botrány lett az osztályban,a másik kislány sírva rohant a tanítóhoz,az meg úgy rámtámadt,hogy csak zengett az iskolaudvar.Hogy micsoda gonosz az én lányom,mikt mondd,meg majd be fog jönni a nagymama,és cirkusz lesz,meg most hogy lerombolta a lányom a másik kislány lelkivilágát...stb stb.
Az én lányom félelmébe annyira remegett,hogy bepisilt hazafelé az utcán!!!Én nyugtatgattam,de szegény még otthon is úgy remegett mint egy kivert kutya...Ma reggel szabályosan félt elindulni a suliba.
Szerintetek normális az ilyen tanár?Szerintem így azért nem kéne leszidni egy 9 évest,jó jó rosszat mondott,na de könyörgöm gyerek!A lányom egyébként odament a kislányhoz is és bocsánatot kér többször is,közben sírt...Nagyon sajnáltam saját gyerekemet.A tanító meg ijesztgette a lányomat,hogy majd bejön a nagymama,mi lesz akkor stb.
Szerintetek mit csináljak?Kinek van igaza?
Szia!
A helyedben én bemennék az iskolába már csak azért is, hogy tényleg bemegy e a nagymama és ha igen mi lesz ebből az egészből. Beszélnék a tanárnővel. Szerintem rosszul kezelte ezt a helyzetet, sajnálom a kislányod. Egyébként a két gyerek jó viszonyban van egymással? Vagy haragban vannak és ezért mondta ezt a kislányod a másik gyereknek?
Remélem minden rendben lesz.
Sziasztok! A lányom nagyon jó barátnője ennek a kislánynak,nem is tudom ilyen szöveg hogy pattanhatott ki az agyából,biztos nem komolyan gondolta hiszen annyi marhaságot lát a tv-ben.
És mit mondjak a tanárnőnek?Ez egyébként egy szoláriumozott,kikent-kifent,feltupírozott hajú tanárnő,aki a férfi pedagógusokkal sugdolozik,amit nemegyszer láttam,és a gyerekek sokszor megjegyezték már,hogy miért van kint a melle a ruhából? ......
Na mit mondjak neki?mivel vágjak vissza?
nem kell visszavágni, egyszerűen mondd meg neki a magadét! Hogy lehetne annyi esze, hogy nem üvölt egy 9 éves gyerekkel, főleg nem a többiek előtt és ezentúl próbálja meg elkerülni a gyerekedet.
Hát nem is tudom, nálunk még oda az iskolaidőszak (6 év múlva:)) de már előre félek, hogy a sok idióta, tuskó tanárral mennyit fogok veszekedni!
Lehet, hogy "elvetemülten" hangzik, de szerintem a lányoddal a nagymamát és a kislányt kéne meglátogatnod.
És 4esben megbeszélni a dolgot..
Miután ( elég valószínű) hogy a dologból négyetek között nem lesz probléma..
Utána meglátogatni a tanárnőt is.. És ezek után, ha bármi baromsággal állna a mama elé valószínű, hogy nem az enyén "r*bancos" tanárnő szavának hinne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!