Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most akkor nagy bajban vagyok...

Most akkor nagy bajban vagyok vagy mi?

Figyelt kérdés

Már egy jó ideje egy roma srác terrorizálja az osztálytársaimat, aki mellesleg két éve járja a nyolcadikat. Ha belép az osztályba mindenkinek el kell kussolnia, mert ő ezt mondta, aki meg nem teszi azt megcsapja. Kajáldában, ha valakinek azt mondja, hogy "felállsz!", akkor annak fel kell állnia, mert megvágja. Ha valaki ül a padon és nem áll fel, ha ő mondja, akkor odavág egy jó nagyot.

Na nekem ebből tegnap elegem lett. A best barátomat éppen meg akarta ütni, mert megszólalt, miközben ő beszélt. Odamentem és lefogtam a kezét, mire ő gyáván hátba vágott. Én erre annyira dühös lettem, hogy teljes erőből úgy képen vágtam, hogy a srác még a falat is lefejelte. Az atomkemény srác tehetetlenül feküdt a földön. Gondolkoztam, hogy még egy utolsót belerúgok izomból, de fekvő embert nem dicsőség megrúgni. Már mentünk volna el, amikor ezt mondta: há hétfőn megszivod, me szólok a tesóimnak, oszt jól megagyalnak!

Ismerem a romák taktikáját, tudom csapatosan szeretnek támadni, szóval kicsit megijedtem, de ha egy megvolt, jöhet még több is. Pár osztálytársam felajánlotta, hogy mellém állnak, ha mégis eljönnének értem. Megjegyzem nem vagyok egy verekedős típus, de szerintem ez már bőven kijárt neki. Furcsa módon nem kaptam semmiféle megrovást, szerintem, jópár tanár is megtette volna, ha ez lehetséges lett volna.

Mire számítsak hétfőn?

2011. ápr. 9. 12:49
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Mentek ti a pics@ba... Hányszor kaptam én is meg ezt a "holnap számolunk"-ot, amikor lerugdostam a cigányokat az iskolában. Mindnek csak a szája nagy. Nálunk bezárták a guszevi sulit, és behozták hozzánk az összes agyhalottat. Első napon már odajött nekem kötekedni, aztán felakasztottam az ajtóra, második nap egyet ledobtam a lépcsőn, harmadik nap meg csak simán lökdösődés volt. Aztán meg akartak ölni. Szóban... Kemény. Nincs értelme parázni, csak a pofájuk nagy.
2011. ápr. 10. 11:54
 12/26 anonim ***** válasza:

11:54

akkor teis szabolcs megyei vagy ?

2011. ápr. 10. 15:17
 13/26 A kérdező kommentje:
Nna, már várom a holnapot! Felkészültem mindenre. Barátok megvannak, szóval mehet!
2011. ápr. 10. 16:59
 14/26 anonim válasza:
Na mi lett ? :D
2011. ápr. 11. 14:58
 15/26 :) :) :) ***** válasza:
uramatyám hát szép kis tanáraitok vannak...pff..
2011. ápr. 11. 16:24
 16/26 A kérdező kommentje:

Nem kamuzott a srác télleg eljött, de persze nem egyedül, hisz ahhoz túl gyáva. Egy kis várakozás után megérkezett az én kis csapatom is.

Annak ellenére, hogy milyen kemények, azért könnyen leszámoltunk velük. Volt egy kis nagyszájú purdé is, aki nekitámadt az egyik társamnak egy késsel, de a barátom egy laza mozdulattal kicsavarta a kezéből. Azt mondta, hogy ez hadizsákmány és megtartotta. Persze még legyőzötten is nagy volt a pofájuk. Elkezdi az egyik: há könnyű vót túlerőve gyűzni, de majd hónap megkapjátok me sokka többen gyüvünk. Az igazság az, hogy ugyanannyian voltunk 5-5. Szerintem ez nem túlerő.

Kíváncsi vagyok a holnapra, elvégre nem hazudtak, eljöttek ma, szóval nem kizárt, hogy holnap is eljönnek.

2011. ápr. 11. 19:10
 17/26 anonim ***** válasza:
fegyverkezz fel alaposan! de nefélj bezsari egy banda
2011. ápr. 11. 19:32
 18/26 anonim ***** válasza:
bocs csak hogy ne értse férre senki az előző vagyok ne szószerint értsd a felfegyverkezést de készülj fel a legroszabra hogy megvernek vigyél mindenhova magaddal2 barátot és ugy nem mernek rádtámadni
2011. ápr. 11. 19:45
 19/26 anonim ***** válasza:
amugy szerintem nem mernek próbálkozni ha megfogadod ezt amugy még az is lehet hogy nincs is tesója vagy nem hívja csak ilyesztett
2011. ápr. 11. 19:47
 20/26 anonim ***** válasza:

az előző vagyok bocs hogy nem tudom kifejteni egyben,

én ahelyedbe nem vertem volna meg de te tudod már megtörtémt

szólj anyukádnak vagy tanárnak vagy valakinek még az is elképzelhető hogy késel esnek neked

2011. ápr. 11. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!