Nagy bajban vagyok és kérlek ne legyetek elítélőek!? Mit tegyek?
Tartsd meg,ne legyél már gyerek gyilkos,akinek meg nem lehet,az mg azért szenved..ha eltudod tartani,nehogy elvetesd!Mondd a párodnak nyíltan meg és őszintén,hogy nem tőle van a gyerek,de te már nem fogod újra megcsalni...
rajta áll,hogy megbízik-e benned
Azt tudom, hogy mit ne csinálj. Ne próbáld elsózni a féjednek, mint az övét. Kiderül aztán a gyereknek ártasz vele a legtöbbet.
(kevés nagyobb baromság van mint ez a "a gyerek miatt feláldozzuk magunka és nem válunk" szöveg. Vagy "áldozd fel" magad de akkor ne kefélj félre, vagy válj el. De ez így a lehető legtisztességtelenebb megoldás. )
15:38
Egyetértek én is ezzel a véleménnyel.
Ha bevállalod, akkor mondd el azt is a férjnek, hogy nem az övé, de akkor benne van a pakliban az is, hogy válni akar. Erre az esetre legyen B terv, mert előfordulhat hogy a szerető se vállal...
Ha te tudod, hogy a férjedtől nem lehet a gyerek akkor legyen benned annyi, hogy nem nézed hülyének a másikat és mered feltételezni, hogy majd neki nem tűnik fel.
Ha ennyire nyilvánvaló a dolog akkor a férjed is tudni fogja.
Szerintem válj el.
Szia!
Először is kérdezd meg a szeretődet, hogy ő mit szól a dologhoz. Ebből azt is megtudhatod, hogy valójában mennyire szeret. Ha vállal téged a babával, akkor minden szép, váljatok el, mindenkinek jobb lesz úgy.
De készülj fel arra is, hogy azt mondja, ne tartsd meg. Akkor kell elgondolkodnod azon, hogy mennyire szeretnéd ezt a babát. Ha úgy döntesz, hogy vállalod az apja nélkül, a férjednek mindenképpen mondd el, hogy nem az övé, hiszen bármikor kiderülhet. Jobb, ha tudja.
Ha veled marad, akkor le a kalappal előtte, de ha nem, nincs mit a szemére vetni.
Csak a gyerekek miatt megmaradni egy nem működő házasságban szerintem értelmetlen.
A végére hagytam azt, amit nagyon nem szerettem volna leírni : elveteted, és éltek boldogtalanul mindhárman, ahogy eddig.
Remélem, sikerül olyan döntést hoznod, amit nem bánsz majd meg.
Nehéz kérdés. Az előttem szólók már felsorolták a lehetőségeket. Amit kiemelnék az az, hogy mi az ami szigorúan tilos: ne hitesd el a férjeddel, hogy az övé.
Két fontos dolgot leírtál, hogy szeretnéd a babát, és hogy a szeretőd számodra az igazi. Azt mondják, azt tedd, amit a szíved diktál. Ez az egy életed van, tegyél meg mindent a boldogságodért. A helyedben elválnék, és új életet kezdenék a szeretett férfival. A gyerekeidnek meg így is lehetsz jó anyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!