Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lehet terhesség? Irjatok...

Ez lehet terhesség? Irjatok legyetek szives

Figyelt kérdés
jövőhétre nem várom! nagyon érzékeny a mellbimbóm ami eddig sosem volt! a hasam allja szurkál néha és iszonyú fáradság rohamok törnek rám ! szinte a délutánokat átalszom . hányingerem néha van de nem hánytam még. Volt akinek ien tünetei voltan nem várt előtt ?
2009. nov. 7. 14:11
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
elfelejtettem irni az iszonyú derékfájást és azt hogy két hete voltam a párommal!
2009. nov. 7. 14:14
 2/17 A kérdező kommentje:
ja és azt is elfelejtettem hogy nem rég erősen eresedik a mellem és keményedett! más szerintem nincs :))))
2009. nov. 7. 14:21
 3/17 anonim ***** válasza:
hát, nekem is hasonló tüneteim voltak a kisfiammal, de nekem jóval a nemvárt után kezdődtek. Egyébként lehet, hogy baba, majd írd meg légyszi, hogy mi lett az eredmény!
2009. nov. 7. 14:27
 4/17 anonim ***** válasza:

A terhességi tünetek, mint hányinger, fáradtság, mellnövekedés csak a terhesség 5-6. hetében szoktak először jelentkezni, amikor már kimaradt a vérzés. Ennél korábban egyszerűen nincs kapcsolatban a bba és a mama szervezete, így a baba nem hathat a mamára. És nincs elég terhességi hormon sem, hogy kiválthassa a terhességi tüneteket.

Egyvalami szokott jelentkezni néha korábban is, mint a kimaradó vérzés: a mellbimbó-érzékenység.

de amíg nem késik a vérzésed, addig ne ringasd magadat abban a hitben, hogy terhes vagy. A saját érdekedben.

2009. nov. 7. 14:29
 5/17 A kérdező kommentje:
rendben megirom köszönöm a választ ! még egy kcisit alrébb van hogy megirjam a választ de majd kukkancs vissza mert megfogom irni mindenfélek képpen ! és gratr a kisfiadhoz! jah és még várom a kommenteket!!!!
2009. nov. 7. 14:30
 6/17 A kérdező kommentje:
Persze én nem ringatom magam csak bizok benne! :) de én hallottam már hogy jelentkeznek a tünetek hamarabb is és én nem beképzelem ezeket ezek valósak és feltűnőek mert nem volt még ien érzésem soha! a szervezete mindenkinek már és ismerőseim közöttt is volt aki megérezte még kimaradáselőtt! azért köszöönm neked is a választ :)
2009. nov. 7. 14:32
 7/17 anonim ***** válasza:
Lehet baba,de még ne éld bele magad. Nekem is voltak már ilyen tüneteim,volt oylan hogy peteéréstől egészen a menstruációmig! (sosem voltma terhes)
2009. nov. 7. 15:00
 8/17 anonim ***** válasza:

A mellbimbó érzékenység nekem sose a babát jelezte. Inkább hónaljban fájt a mellem izomlázszerűen. Az, hogy sokat alszol az se tipikus tünet, én pl. minden peteérés után azt hittem, na most sikerült, mert olyan fáradt voltam. 12 hetes vagyok. A mellem a mai napig nem eresedett ki, az ég világon semmmit nem sötétedett a bimbóudvar se, szóval a hasfájáson és a 8. héttől jelentkező iszonytató fáradtságon kívül mást nem éreztem. Ne a tüneteket keresd, sőt, ne is figyelj rájuk, mert becsaphatnak. Viszont szerintem a legtöbb nő megérzi, hogy mikor van baba a dologban. Anno elhatároztam, hogy csak akkor csinálom meg a tesztet ami itthon van, amikor biztos leszek abban, hogy sikerült a baba. Hónapról hónapra nem lőttem el, pedig inszem volt, három is, gyönyörű eredményekkel, a méhszájam fent volt és kemény, a mellem is érzékeny volt, álmos is voltam... lényeg a lényeg, nem teszteltem. Aztán a 4. inszem előtt, már megvolt minden kivizsgálás, épp a BNV-n voltunk, amikor éreztem, hogy izomláz van a mellemben. Nem volt meglepő, hiszen gyerekeket emelgettem a munkahelyemen... De már az előtte való napokban nyúztam az agyamat és a barátnőimet, hogy nem emlékeznek-e mikor volt az ovuláció, mikor emelkedett meg a hőm, de senki semmit nem tudott. Hozzá tartozik a dologhoz, hogy abban a hónapban 2x mértem, egyszer amikor azt hittem ovulálok, akkor még alacsony volt, egyszer pedig rá pár napra, hogy megtörtént-e a tüszőrepedés és minden okés-e... Szóval nem tudtam semmit, és már kutattam a dolgokat. Szóval hazaértünk a BNV-ről és belémcsapott, hogy rápisilek arra a tesztre. Nagyon haloványan, de megjelent mégegy csík. A férjem szerint az csak annak a helye volt, ahol látszódnia kéne, de elmentünk, vettünk egy másikat, amit reggel együtt megcsináltunk, és pozitív lett. Nagyon, nagyon rég vártuk már ezt.

Bocsi, hoyg hosszú lett, csak azért írtam le Neked, hogy ne a tünetekre figyelj, hanem a megérzéseidre.

Szorítok, hogy mielőbb baba legyen a tünetek háta mögött!

2009. nov. 7. 16:38
 9/17 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2009. nov. 7. 17:57
 10/17 anonim ***** válasza:
első vagyok, annyit azért még hozzátennék, hogy a kicsi görcsök, vagy szurkák nálam is jelentkeztek valamivel a nemvárt előtt. Csak akkor még nem tulajdonítottam neki jelentőséget (mert akkor kezdtünk el próbálkozni, és a legmerészebb álmaimban sem gondoltam, hogy rögtön sikerülhet). Szóval, nagyon szorítok, és visszanézek, hogy mi lett az eredmény!
2009. nov. 7. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!