Ez lehet terhesség? Irjatok legyetek szives
Én pedig a második vagyok, jelenleg 17 hetes.
Nekem az első tünt a kimaradó vérzés volt, és még aznap pozitívat teszteltem. Az első húzó hasi fájdalom két nappal ez után kezdődött, a mellfeszülés és a mellbimbó-érzékenység is kb ekkor, a hányinger pedig csak két hét múlva. A mell kieresedése csak a 3. hónapban, a has növekedése meg csak a 4-ben. A bimbóudvarom még most sem sötétedett be.
Viszont: már két nappal az ovuláció után úgy éreztem, hogy ebből most lesz valami, ez nem lesz üres hónap. Nem tudom, honnan tudtam, miből sejtettem meg. Okom nem volt rá, tünetek nem voltak, még a görbém is az átlagosnál kuszábbra sikeredett. Szóval én is csak csatlakozni tudok a többiekhez abban, hogy a tüneteket nem érdemes figyelni (amikor korábban voltak tüneteim, sohasem voltam terhes), ellenben az ember lánya megérezheti, ha megfogant a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!