Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lehet terhesség? Irjatok...

Ez lehet terhesség? Irjatok legyetek szives

Figyelt kérdés
jövőhétre nem várom! nagyon érzékeny a mellbimbóm ami eddig sosem volt! a hasam allja szurkál néha és iszonyú fáradság rohamok törnek rám ! szinte a délutánokat átalszom . hányingerem néha van de nem hánytam még. Volt akinek ien tünetei voltan nem várt előtt ?
2009. nov. 7. 14:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
a 16:38-assal egyébként egyetértek abban, hogy azt valahogy érezni lehet, ha az ember terhes. Nem lepődtem meg a pozitív teszten, amikor végül megcsináltam, mert valahogy tudtam, hogy az lesz. Tényleg az ösztöneidre hallgass, és hagyd egyelőre a tüneteket. Első voltam.
2009. nov. 7. 20:57
 12/17 A kérdező kommentje:
kösözönöm hogy szurkoltok és én érzem is hogy valami teljesen már most ! megirom majd milett :) nézzetek majd vissza
2009. nov. 7. 21:21
 13/17 anonim ***** válasza:

Én pedig a második vagyok, jelenleg 17 hetes.

Nekem az első tünt a kimaradó vérzés volt, és még aznap pozitívat teszteltem. Az első húzó hasi fájdalom két nappal ez után kezdődött, a mellfeszülés és a mellbimbó-érzékenység is kb ekkor, a hányinger pedig csak két hét múlva. A mell kieresedése csak a 3. hónapban, a has növekedése meg csak a 4-ben. A bimbóudvarom még most sem sötétedett be.

Viszont: már két nappal az ovuláció után úgy éreztem, hogy ebből most lesz valami, ez nem lesz üres hónap. Nem tudom, honnan tudtam, miből sejtettem meg. Okom nem volt rá, tünetek nem voltak, még a görbém is az átlagosnál kuszábbra sikeredett. Szóval én is csak csatlakozni tudok a többiekhez abban, hogy a tüneteket nem érdemes figyelni (amikor korábban voltak tüneteim, sohasem voltam terhes), ellenben az ember lánya megérezheti, ha megfogant a baba.

2009. nov. 8. 00:10
 14/17 A kérdező kommentje:
holnap reggel tesztelek:)))
2009. nov. 9. 22:02
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát, holnap reggel van. :) Vagyis már koradélután. Mizujs? :)
2009. nov. 10. 13:03
 16/17 A kérdező kommentje:
halvány pozitív :) de még nem kéne megjönnie
2009. nov. 10. 13:48
 17/17 anonim ***** válasza:
:D Gratulálok!
2009. nov. 10. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!