Legyetek szívesek rámkukkantani! Ez normális így?
Az a kérdésem lányok, hogy baj e, ha a hőgörbém nem túl ingadozó?
Még csak egy hete mérem, nem is a ciklusom elejétől és tudom, hogy ez kevés ahhoz, hogy konkrétabbat tudjatok mondani, na de hátha.
Idegesít, hogy nem olyan cikk-cakkos, mint amiket nálatok látok.
Lényegében azért kezdtem el hőmérőzni, hogy lássam van e peteérésem így a fogigátló abbahagyása után két hónappal.
A 28 napos ciklusom 35 naposra bővült, a ciklus.hu pedig 31 napra átlagolt, ami szerint ma kellene lennie peteérésemnek.
Hát én semmit nem érzek. Viszont múlt hónapban a kiírt peteérés után egy héttel nagyon fájtak a mellemim, illetve szurka volt mindenhol. Azt hittem hamarabbi menszi lesz, de szerintem akkor volt peteérésem, és rá kéthétre megjött, így jött ki a 35 nap. szóval én nem nagyon bízom ebben a mai napra átlagolt peteérésben, és a görbém sem nagyon úgy alakul, ahogy én azt elképzeltem!
Ha valaki már erre a hét napocskás hőmre is tud valamit mondani, akkor kérem válaszoljon.
Kicsit későn kezdted el a mérést,és nem is azonos időben,szerintem így nem lesz értékelhető ez a hónap.Én is 2 hónapja hagytam abba a gyógyszert (Regulon),és múlt hónapban már volt peteérésem.Sőt... pozi tesztem is 3db.
Szerintem,ha sűrűbben próbáltok együtt lenni,akkor talán nem maradtok le az esetleges p.é.-ről,mert lehet,hogy a hő alapján nem tudod majd,hogy mikor volt.
Sok sikert!!!
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Én is gondoltam rá, hogy abbahagyom a hőmérőzést, mert sajna nem kivitelezhető az egy időpontban való mérés, és gondoltam, hogy így nem lesz valós a dolog!
Kedves Második kommentáló!
Naggggggyon gratulálok Neked! Remélem én is így járok majd, és talán nem szabad ennyire rágörcsölnöm, hogy minden rendben van e. Együtt lenni meg többet szoktunk, csakhát a párom Olaszba volt, és tegnap jött haza este! Na de mint látod, így is megragadtuk az alkalmat, és soha nem tekintettem ekkora kincsnek azt az egy heti "értékes tartalékot" :DDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!