Anyukák tanácsát várom, nagy bajban vagyok sajnos?
2 hónapos a gyermekem és tegnap először együtt voltunk a férjemmel.
Minden előkészítve, gumióvszer.
Mégis belém küldte a kiskatonáit!
Elhiszem, hogy régen voltunk együtt, de most nagyon mérges vagyok, hogy ez megtörtént, hiszen ezért készítettük ki a gumióvszert!
Nem eshetek most teherbe, mert szoptatok, szeretnék szoptatni, szeretnék együtt lenni a gyermekemmel! És császárral szültem, nem lehet jöhet még a kistesó!
Mit tegyek? Teljesen készen vagyok, nem tudok aludni!!
:((((
Ne aggódj, ugyan ismerünk 9 hónapos különbséggel testvéreket, de azért ez elég ritka. Nagy valószínűséggel nem estél teherbe, s kár addig aggódnod rajta, amíg nem tudsz biztosat.
A szoptatás valamelyest véd, persze nem 100%, de azért kisebb az esélyed a teherbe esésre. Orvos ismerősöm szerint, ha a baba megfogan és megtapad, akkor a méh is bírni fogja, akkor is, ha császáros az előzmény, tehát ha mégis baba lenne a pociban, minden rendben lesz, ne izgulj!
Szoptatás: én végig szoptattam a terhességem alatt, sőt, utána bizony ment a tandemszopi, amikor a kicsi is megszületett. Nem mindig egyszerű, de tanulható!:-)
Azt se feledd, hogy a babádnak bizony nagyon jó lesz, ha testvért kap - a testvér a legszebb emberi kapcsolat, én mindig csak azt bántam, hogy csak egy tesóm van, örülnék, ha lenne vagy hat. :-)
Végül pedig mindenképp nyugodj meg és gondolj arra, ha baba van a pocakban, az is a te gyermeked és irtó nagy lelkifurdalásod lesz később, hogy ennek a picinek nem örültél. Ő ott odabenn tudja és érzi, amit az anyukája érez - vigyázz nagyon, milyen gondolatokat engedsz magadra!
Mindazonáltal nem hinném, hogy máris várandós lennél, élvezd a kisbabádat, a férjedet, az életedet és ne izgulj, hidd el, minden pontosan úgy lesz jó, ahogyan lesz! Sok boldogságot nektek!
Csináltam az előbb egy ovu tesztet, ami negatív lett. (van még egy). Bár azt írják, ne a reggeli vizeletből tegyem, de nem bírtam ki.
Van még a PCG ovu tesztem is.
Szóval szeretnék kistesót, de előbb vártunk volna még kis időt. A férjemre meg rettentően haragszom, nem értem ezt a felelőtlenségét!!
Szia!
Nyugalom,ne parázz,semmi értelme csak a tejednek ártasz,meg a kicsid érzi meg hogy anya ideges.Apára se mérgelődj,nincs értelme,már megtörtént.Biztos csak nagyon kívánt már.
Menj szépen el dokihoz,vagy hivd fel és kérdezz rá,mi a teendő. 72órás tabi nem tudom bevehető-e. Szurkolok neked!
72 órás tabi sajnos nem vehető be, elmegy a tejem tőle.
Most csak várunk. Apa szerint, úgyis akartunk kistesót...
Hát mondom.... és még ő nevet az egészen!
Meg akkor lehet, hogy járhatnak majd egy osztályba.
Istenem... jajj.
Eleve miért engedted, hogy óvszer nélkül betegye?
Az elején fel kell húzni a gumit és nem történik ilyen.
18 hónapig védekeztünk gumival, de soha ilyet nem tett a férjem.
Második vagyok. Ettől ne ijedj meg,nálunk 11 hó a korkülönbség a gyerekek között:-)
De én akkor már tul voltam az első mensin,nem volt tejem és utána megnéztem,pont termékeny napon voltunk együtt,és természetes szültem. Szerintem ezek ha meglennétek együtt neked is,max akkor lenne kicsi esélyed a babára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!